Op zoek naar een schoonmaakpartner voor uw bedrijf, school of horecagelegenheid in Hazerswoude-Rijndijk?

Schoon en veilig werken, dat wil iedereen! U bent op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf dat uw bedrijf of organisatie naar een hoger niveau tilt? Welkom bij DFP schoon regio Groot Den Haag! Of het nu gaat om een kantoorpand, (middelbare)school, instelling of horecagelegenheid, een schone werk-en leeromgeving is de basis. Dit is niet alleen fijn voor u en uw medewerkers, maar zeker ook voor uw (potentiele) klanten! Een goede eerste indruk van uw pand in Hazerswoude-Rijndijk is erg belangrijk.

Welke schoonmaakwensen u ook heeft, DFP schoon regio Haaglanden verzorgt met liefde en aandacht de reguliere schoonmaak van uw interieur, sanitair of bedrijfskeuken in Hazerswoude-Rijndijk. Dit betekent bijvoorbeeld een regelmatige reiniging van bureaus, kasten, vloeren, wc’s etc. Ook voor glasbewassing bent u bij ons aan het juiste adres. Zijn de ruiten van uw pand aan de buiten-en binnenkant glanzend schoon? Dan zegt dat voor bezoekers al heel veel over de overige verzorging van uw pand.

Heeft u een hotel of restaurant in Hazerswoude-Rijndijk? In deze branche is hygiëne en uitstraling van hoog belang. Bij ons kunt u terecht voor een reguliere schoonmaak van uw interieur. Wij bieden ook een intensieve dieptereiniging van bedrijfskeuken en sanitair. Ook de vloer die intensief wordt gebruikt verdient regelmatig een intensieve vloerreiniging en onderhoudsbeurt. Dit is o.a. goed voor behoud van uw vloer en dat merkt u op langere termijn aan uw portemonnee.

Kortom, welke schoonmaakwens u ook heeft, DFP schoon regio Groot Den Haag staat voor u en uw bedrijfspand klaar! Wij leveren geen 13 in een dozijn werk maar kijken en luisteren goed naar details en uw specifieke schoonmaakwensen.

DFP Haaglanden is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft.

Waarom kiezen voor DFP Haaglanden:

Uitstekend schoonmaakwerk
Op de hoogte van actuele regelgeving
Korte lijnen, heldere afspraken
Vakkundig en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in uw branch
Geen contracten

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs!

Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl