De ‘beleving’ van een schone werkomgeving

Home / actueel / De ‘beleving’ van een schone werkomgeving

Een werkplek met muren, schone vloeren en een fris koffieautomaat…is er meer?

Elke dag werken we hard om zakelijke (en misschien ook wel persoonlijke) doelen te behalen. Dit doen we op een werkplek die is voorzien van elementen om het werken zo aangenaam mogelijk te maken. Een koffieautomaat, gezellige bankjes en goed afgestelde bureaus. Een goede hygiëne op de werkvloer werkt ook mee aan het behalen van die doelen, hoe minder mensen er ziek zijn, hoe sneller de doelen worden behaald. Lees in dit blog wat ‘schoon’ nog meer kan doen!

Het belang van een schone werkplek

U gaat waarschijnlijk met plezier naar uw werk als u weet dat de hygiëne goed op orde is en u zich geen zorgen hoeft te maken over ziekteverspreiders op het toilet, uw bureau of de bedrijfskeuken. Een goede hygiëne geeft vertrouwen in het bedrijf en ook in de diensten of producten die het bedrijf levert. Een schoon pand is ook uw visitekaartje voor (potentiele) klanten. Hygiëne is dus belangrijk om een prettige werkomgeving te creëren en ziekteverzuim tegen te gaan. Dit bespaard geld, tijd en zorgt voor meer kwaliteit.
Maar is een schone werkomgeving dan echt alleen maar goed voor een betere prestatie?

Beleef een schone werkplek met al uw zintuigen

U kent het wel, u fietst in de zomer naar uw werk en ruikt de heerlijke geur van bloeiende bomen en pas gemaaid gras. U ruikt het, u kijkt om u heen, voelt de warmte van de opkomende zon op uw huid en denkt aan die heerlijke vakantie in het vooruitzicht. U bent niet alleen meer aan het fietsen, u belééft het moment met al uw zintuigen! U stapt het kantoor binnen en de geur is verdwenen en daarmee ook die beleving. U gaat verder tot de orde van de dag en werkt weer verder aan uw doelen. Hoe fijn zou het zijn als u die beleving zou kunnen binnenlaten op kantoor? Als een net schoongemaakt kantoor niet alleen iets doet aan kwaliteit van werken, maar er ook voor zorgt dat men meer met hart en gevoel aan het werk gaat?
Dit levert creativiteit, oplossingsvermogen, vrolijkheid en concentratie op. Ingrediënten voor een duurzame onderneming!

Hoe creëer je een inspiratievolle werkplek door een goede schoonmaak?

Hoe laat u werknemers dan genieten van een inspiratievolle en schone werkomgeving?

  • Zorg dat de werkplek sfeervol is ingericht en is afgestemd op de wensen en behoeften van uw werknemers. Heeft men behoefte aan een zithoek, leestafel, sportvoorziening, spel mogelijk etc.
  • Investeer in een vakkundig en betrouwbaar schoonmaakbedrijf dat gebruik maakt van de juiste producten en met liefde en passie uw werkplek grondig schoonmaakt!
  • Maak uw medewerkers bewust van het belang van een goede hygiëne. Vraag hen goed hun handen te wassen na toiletgebruik en hun eigen werkplek netjes achter te laten aan het einde van de dag.

Altijd een optimale beleving van schoon met DFP schoon!

Wilt u ook de beleving van een schoon en fris kantoor? DFP schoon zorgt voor een grondige reiniging van vloeronderhoud tot dieptereiniging van het sanitair en van interieurschoonmaak tot glasbewassing. Elk gebouw en object is uniek. Met elk hun eigen karakter en functie. Daarom leveren wij geen 13-in-een-dozijn-schoonmaakwerk maar maatwerk, toegespitst op de specifieke behoeften van uw pand. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw pand uw visitekaartje is en blijft.

Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak: 010-2263231

Related Posts
kantoorschoonmaak, DFP schoon, Rijnmond, HaaglandenHorecaschoonmaak, DFP schoon, Haaglanden, Rijnmond