De beloftes van schoonmaakbedrijf DFP Schoon

Home / actueel / De beloftes van schoonmaakbedrijf DFP Schoon

‘We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen’. We zijn misschien niet het enige bedrijf dat dit credo regelmatig laat horen, maar we staan -iedere dag-  achter ieder woord. Ook in kritieke tijden als nu tijdens de Coronacrisis. Schoonmaak was en is nog nooit zo belangrijk geweest.

Schoonmaken, het is onze passie. We willen niet ‘zomaar’ een schoonmaakbedrijf zijn, maar een facilitair partner voor al onze opdrachtgevers. Samen realiseren we het optimale schoonmaakresultaat. In deze blog laten we u graag kennismaken met onze schoonmaakbeloftes:

Uitstekend schoonmaakwerk waar u méér dan tevreden over zult zijn

Een rommelige of zelfs vieze werkomgeving doet meer met u – en uw bezoekers en medewerkers- dan u zou denken. Het heeft invloed op de productiviteit, gezondheid en de sfeer van een omgeving. In een schone en opgeruimde omgeving zit iedereen lekkerder in zijn vel!

Voor ons meer dan genoeg redenen om te zorgen dat wij u telkens het beste schoonmaakresultaat leveren. Een schoonmaakresultaat waarvan u telkens denkt ‘Ha, heerlijk zo’n frisse en opgeruimde omgeving’ of ‘Wat fijn dat dit zo goed geregeld is!’.  

Korte lijnen en heldere communicatie. Dat vinden wij vanzelfsprekend!

Snel schakelen en inspelen op uw behoeften. Dat doen wij door korte en heldere communicatielijnen. Eén contactpersoon voor al uw vragen en altijd een bekend gezicht die de schoonmaak bij u realiseert. Dat is niet alleen prettig voor u, maar ook voor ons. Hierdoor leren wij u, uw onderneming en de schoonmaakbehoeften van uw pand(en) beter kennen en kunnen al onze dienstverlening naadloos laten aansluiten op uw wensen.

Vakkundig, toegewijde en betrouwbare medewerkers

Schoonmaak is vakwerk. Het vraagt oog voor schoonmaakdetail, een actieve een precieze aanpak en toewijding. Daarom ontvangen onze medewerkers regelmatig scholing en letten we bij het werven van medewerkers sterk op hun motivatie en houding en trekken wij referenties na.  Op die manier zijn we er zeker van dat DFP Schoon stuk voor stuk uit toegewijde en betrouwbare medewerkers bestaat.  

Wij zijn allround, wij zijn thuis in uw branche

Over één ding zijn al onze opdrachtgevers (en wijzelf) het eens. Schoon moet écht schoon zijn. Hoe dat er echter uitziet en hoe dit gerealiseerd moet worden is altijd anders. Denk aan het verschil tussen de schoonmaak van een wooncomplex, een industriële omgeving of horecakeuken. Iedere omgeving heeft zijn eigen aandachtspunten, schoonmaakbehoeften en wettelijke hygiëne-eisen waaraan deze moet voldoen. Dat is voor ons geen enkel punt. Sterker nog, door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat iedere ruimte tot in de puntjes schoon en verzorgd is.

Wilt u nader kennis maken met DFP Schoon? Kijk dan op onze website of bel naar: 010-226 32 31

Related Posts
5 schoonmaaktips, thuiswerkplek, thuiswerken, DFP schoon, Rijnmond, Haaglandendfp schoon, schoonmaakbedrijf, corona, Rijnmond, Haaglanden