Werken en leren in een schoon Alphen a/d Rijn

Heeft u een bedrijf in Alphen a/d Rijn? Dan wilt u het beste voor uw onderneming. Dat begrijpen wij heel goed! Daarom slaan wij graag de handen ineen om samen met u te gaan voor het beste resultaat. Wij doen dat graag door alle zorg rondom schoonmaak van uw bedrijf, school of horecagelegenheid in Alphen a/d Rijn uit handen te nemen. Op die manier kunt u zich focussen op wat u het liefste doet, ondernemen.

DFP schoon regio Haaglanden verzorgen met liefde de complete schoonmaak van uw bedrijfspand, school of instelling. Ook voor de schoonmaak van horecagelegenheden bent u bij ons aan het juiste (schoonmaak)adres!
Wat kunnen wij zoal voor u betekenen? Denk aan reguliere schoonmaak, intensieve dieptereiniging van sanitaire voorzieningen en/of bedrijfskeukens, vloerreiniging, glasbewassing, opleveringsschoonmaak of ontruimingsschoonmaak.

Schoonmaak is vaak niet het meest populaire onderwerp om over te praten, maar wij zijn het slag mensen dat hier niet over op kan houden! Met onze jarenlange ervaring in verschillende branches zijn wij de juiste partner voor uw schoonmaakwensen.

Wij maken van elke schoonmaakbeurt een feestje en zorgen voor de puntjes op de i.

Geef uw onderneming het grootste cadeau door vandaag nog te beginnen met het regelen van schoonmaak waar je U tegen zegt.

DFP Haaglanden/Groot Den Haag is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft.
Waarom kiezen voor DFP Haaglanden:

Uitstekend schoonmaakwerk
Op de hoogte van actuele regelgeving
Korte lijnen, heldere afspraken
Vakkundig en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in uw branch
Geen contracten

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs!

Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl