Schoon en hygiënisch werken in uw bedrijfspand, school, horecagelegenheid of non-profit organisatie in Bodegraven

U bent er vast, net als wij van overtuigd dat alles er schoon beter uitziet! Wij zijn daarom heel blij dat we u via deze weg iets meer kunnen vertellen over de schoonmaakdiensten van DFP schoon regio Groot Den Haag.

Wie zelf onderneemt weet dat een goede eerste indruk heel veel zegt over de kwaliteit van de dienst of het product. Een goed verzorgt pand geeft vertrouwen en geeft een sfeerbeeld aan (potentiele) klanten/gebruikers. Bent u eigenaar van een kantoorpand, (middelbare)school, instelling, non profit organisatie of horecagelegenheid? Dan bent u voor de verzorging van die eerste indruk bij DFP schoon regio Haaglanden aan het juiste adres!

Wij van DFP schoon regio Groot Den Haag verzorgen met zorg en aandacht de reguliere schoonmaak van uw interieur, sanitair of bedrijfskeuken van uw pand in Bodegraven. Wij gaan voor een topresultaat en voor 100% tevredenheid! Wij ontzorgen u graag zodat u geen omkijken meer heeft naar de schoonmaak.

Heeft u een hotel of restaurant in Bodegraven? Ook dan wilt u uw gasten verwelkomen in een pand dat eigenlijk geldt als uw visitekaartje. Dit begint met een perfecte hygiëne! Bij ons kunt u terecht voor een reguliere schoonmaak van o.a. tafels, stoelen, entreehal en sanitair. Ook de vloer die intensief wordt gebruikt verdient regelmatig een intensieve vloerreiniging en onderhoudsbeurt.

Kortom, welke schoonmaakwens u ook heeft, DFP schoon regio Groot Den Haag staat voor u en uw pand klaar. Van eerste contactmoment tot oplevering zijn wij uw betrouwbare schoonmaakpartner. Persoonlijk, allround en vakkundig zijn een aantal kernwoorden die DFP schoon regio Groot Den Haag kenmerkt. Wij kijken goed naar details en luisteren naar uw specifieke schoonmaakwensen.

DFP Haaglanden is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft.

Waarom kiezen voor DFP Haaglanden:

Uitstekend schoonmaakwerk
Op de hoogte van actuele regelgeving
Korte lijnen, heldere afspraken
Vakkundig en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in uw branch
Geen contracten

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs!

Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl