Lekker schoon en hygiënisch werken en leren in Boskoop!

Wanneer u dit leest is de kans groot dat u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw bedrijfspand, school, non-profit organisatie of horecagelegenheid in Boskoop. Welkom bij DFP schoon regio Haaglanden! Wij zijn er net als u van overtuigd dat schoon ook écht schoon moet zijn. Dit is niet alleen fijn voor u en uw medewerkers, maar zeker ook voor uw (potentiele) klanten. Laat de eerste indruk meteen een goede zijn!

Heeft u behoefte aan een reguliere schoonmaak van uw pand in Boskoop, denk hierbij aan het dagelijks/regelmatig schoonmaken van o.a. stoelen, vloeren, kasten, bureaus, lampen of een dieptereiniging van sanitaire voorzieningen en/of bedrijfskeuken. Ook voor een tot in de puntjes verzorgde opleveringsschoonmaak en ontruimingsschoonmaak kunt u bij ons terecht.

Bent u eigenaar van een café, restaurant of hotel in Boskoop en op zoek naar een vast schoonmaakbedrijf voor het dagelijks schoonhouden uw bedrijf? Dan kunt u gebruik maken van onze horecaschoonmaak. Wij hebben veel ervaring met het schoonmaken van panden in verschillende branches. Ook voor (middelbare)scholen, non-profit organisaties of kantoorpanden staan wij klaar met onze uitstekende schoonmaakservice. Wij werken met ervaren medewerkers, korte lijnen en persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Ook voor glasbewassing bent u bij ons aan het juiste adres. Schone ramen van binnen en buiten zijn voor de eerste indruk ontzettend belangrijk! Of de zon nu schijnt of het regent, uw pand ziet er verzorgd uit met schone en streeploze ramen.

Ook de vloer van uw pand die intensief wordt gebruikt verdient regelmatig een intensieve vloerreiniging en onderhoudsbeurt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een offerte en afspraak!

DFP Haaglanden is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft.

Waarom kiezen voor DFP Haaglanden:

Uitstekend schoonmaakwerk
Op de hoogte van actuele regelgeving
Korte lijnen, heldere afspraken
Vakkundig en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in uw branch
Geen contracten

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs!

Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl