Professionele schoonmaak voor uw (kantoor)pand in Hazerswoude

Wat is er fijner werken, dan werken in een heerlijk fris en schoon pand? Of het nu gaat om een kantoorpand, (middelbare)school, instelling of horecagelegenheid, schoon ziet alles er beter uit! Hoev vaak kijkt u niet naar de uitstraling of hygiënische staat, wanneer u een restaurant of tandartspraktijk binnenloopt? De eerste indruk kunt u maar één keer maken.
Met welke schoonmaakklus kunnen wij helpen? Wij van DFP schoon regio Haaglanden verzorgen met passie voor het schoonmaakvak de reguliere schoonmaak van uw interieur, sanitair of bedrijfskeuken in Hazerswoude.  Denk hierbij bijvoorbeeld aan het professioneel reinigen van vloeren, sanitair, werkplekken, kasten etc. Door onze ervaring weten wij welke onderdelen meer of minder aandacht vragen.  Ook voor glasbewassing bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer uw ruiten van buitenaf glanzend schoon zijn, weerspiegeld dit een groot deel van wat men aan de binnenkant kan verwachten. 

Beheerd u een hotel of restaurant in Hazerswoude? Dan wilt u niets liever dan uw gasten een goede tijd bezorgen. Een grondige schoonmaak geeft hen een comfortabel verblijf. Bij ons kunt u terecht voor een reguliere schoonmaak van tafeltjes, stoelen, terras en sanitair. Ook de vloer die intensief wordt gebruikt verdient regelmatig een intensieve vloerreiniging en onderhoudsbeurt

Wij gaan graag voor u aan de slag. Welke schoonmaakwens u ook heeft, DFP schoon regio Groot Den Haag staat voor u en uw bedrijfspand klaar. Wij kijken en luisteren goed naar details en uw specifieke schoonmaakwensen.

DFP Haaglanden is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft.

Waarom kiezen voor DFP Haaglanden:

Uitstekend schoonmaakwerk
Op de hoogte van actuele regelgeving
Korte lijnen, heldere afspraken
Vakkundig en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in uw branch
Geen contracten

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs!

Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl