Schoonmaakbedrijf nodig voor uw pand in Leiderdorp?

De geliefde brasseries, de molens in de Munnikenpolder of een boottocht langs de Zijl. Er zijn heel veel redenen te noemen waarom Leiderdorp zo’n prachtig dorp is onder de rook van Leiden.
Woont en-of werkt u in Leiderdorp en bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw pand in Leiderdorp? Welkom bij DFP schoon regio Haaglanden! Misschien bent u eigenaar van een kantoorpand, horecagelegenheid, non-profit organisatie of bent u directeur van een (middelbare) school…U bent er vast van overtuigd dat schoon ook écht schoon moet zijn voor de beste uitstraling van uw pand naar klanten toe.

Wij van DFP schoon regio Groot Den Haag verzorgen dan ook met liefde voor het schoonmaakvak de reguliere schoonmaak van uw interieur, sanitair of bedrijfskeuken van uw pand in Leiderdorp. Geen omkijken meer naar de schoonmaak van uw pand. Wij nemen deze zorg graag bij u uit handen.

Heeft u een horecagelegenheid in Leiderdorp? Dan wilt u niets liever dan uw gasten een goed en onvergetelijk verblijf bieden. Uw pand is eigenlijk uw visitekaartje die het gevoel, sfeer en verzorging precies weergeeft. Bij ons kunt u terecht voor een reguliere schoonmaak van tafels, stoelen, entreehal en sanitair. Ook de vloer die veel te voorduren heeft verdient regelmatig een intensieve vloerreiniging en onderhoudsbeurt. Een regelmatige onderhoudsbeurt van uw vloer maakt dat de levensduur van uw vloer behouden blijft.

Wij komen graag met u in contact en staan graag voor u klaar.

Kortom, welke schoonmaakwens u ook heeft, DFP schoon regio Groot Den Haag staat voor u en uw bedrijfspand klaar. Wij nemen geen genoegen met een snel doekje over de tafel. maar kijken en luisteren goed naar details en uw specifieke schoonmaakwensen.
DFP Haaglanden is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft.

Waarom kiezen voor DFP Haaglanden:

Uitstekend schoonmaakwerk
Op de hoogte van actuele regelgeving
Korte lijnen, heldere afspraken
Vakkundig en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in uw branch
Geen contracten

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs!

Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl