Uw bedrijfspand, school, horecagelegenheid of non-profit instelling in Midden Delfland verdient de beste schoonmaak!

Welkom! Bent u op zoek naar een betrouwbare schoonmaakpartner voor de schoonmaak van uw pand? Dan zit u bij DFP regio Groot Den Haag goed! Wij verzorgen o.a. de schoonmaak van uw sanitaire voorzieningen, bedrijfskeuken, vloeronderhoud en glasbewassing van uw school, kinderdagverblijf ,bedrijfspand, café of restaurant. Denk bijvoorbeeld ook aan onze interieurschoonmaak- waarbij de werkplekken, vergaderruimtes, trappenhuis en portieken periodiek worden schoongemaakt en bijgehouden. Dat is toch een fijn gevoel!

Wij vinden het belangrijk om u helemaal te ontzorgen op schoonmaakgebied. Daarbij luisteren we goed naar uw wensen maar kijken ook naar de authenticiteit van uw pand. Daarbij houden we rekening met de unieke waarden van uw bedrijfspand, school, café of hotel. Elk pand heeft een eigen aanpak nodig en dat nemen wij serieus.

Bent u van plan om in de (nabije) toekomst te verhuizen of verbouwen? Ook dan kunt u bij ons terecht om helemaal ontzorgd te worden door middel van een opleveringsschoonmaak.

Mocht het onverhoopt gebeuren is het ook mogelijk om een ontruimingsschoonmaak aan te vragen voor uw bedrijfspand in Midden Delfland na bijvoorbeeld een calamiteit.

DFP Haaglanden is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft.
Waarom kiezen voor DFP Haaglanden:

Uitstekend schoonmaakwerk
Op de hoogte van actuele regelgeving
Korte lijnen, heldere afspraken
Vakkundig en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in uw branch
Geen contracten

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs!

Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl