Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw pand in Moerkapelle?

Welkom! U bent vast niet voor niets op deze pagina uitgekomen. Bent u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw onderneming in Moerkapelle? Dan bent u hier bij DFP schoon regio Groot Den Haag aan het juiste adres! Of het nu gaat om een kantoorpand, (middelbare)school, instelling of horecagelegenheid, schoon moet het altijd zijn! Dit is niet alleen fijn voor u en uw medewerkers, maar zeker ook voor uw (potentiele) klanten! Een eerste indruk van uw pand in Moerkapelle kunt u maar één keer geven.

Wij van DFP schoon regio Haaglanden verzorgen met liefde de reguliere schoonmaak van uw interieur, sanitair of bedrijfskeuken in Moerkapelle. Bent u eigenaar van een school en op zoek naar een vast schoonmaakbedrijf voor het dagelijks schoonhouden van tafels, stoelen, vloeren en sanitaire voorzieningen? Dan kunt u gebruik maken van onze interieurschoonmaak voor scholen. Wij hebben veel ervaring met het schoonmaken van panden in verschillende branches. Ook voor bedrijven, non-profit organisaties of de horeca staan wij klaar met onze uitstekende schoonmaakservice. Wij nemen geen genoegen met een snel doekje over de tafel, maar gaan voor een grondige en hygiënische reiniging afgestemd op uw pand. Ook voor glasbewassing bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer uw ruiten van buitenaf glanzend schoon zijn, weerspiegeld dit van wat men aan de binnenkant kan verwachten en dat is waar u naar op zoek bent!

Heeft u weleens geteld hoeveel voetstappen er worden gezet per dag in uw pand? Ook de vloer die intensief wordt gebruikt verdient regelmatig een intensieve vloerreiniging en onderhoudsbeurt. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een offerte en afspraak!

Ook voor een tot in de puntjes verzorgde opleveringsschoonmaak en ontruimingsschoonmaak kunt u bij ons terecht.

Kortom, welke schoonmaakwens u ook heeft, DFP schoon regio Groot Den Haag staat voor u en uw bedrijfspand klaar! Wij leveren geen 13 in een dozijn werk maar kijken en luisteren goed naar details en uw specifieke schoonmaakwensen.

DFP Haaglanden is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft.

Waarom kiezen voor DFP Haaglanden:

Uitstekend schoonmaakwerk
Op de hoogte van actuele regelgeving
Korte lijnen, heldere afspraken
Vakkundig en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in uw branch
Geen contracten

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs!

Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl