Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw pand in Nieuwkoop?

Wij zijn DFP schoon regio Groot Den Haag en heten u van harte welkom op onze site! Wij zijn altijd blij met gedreven ondernemers als u die alleen het beste willen om hun bedrijf te laten groeien en bloeien. In onze optiek is een perfecte schone werk-en leeromgeving een essentiële basis.

Wij zijn uw betrouwbare schoonmaakpartner voor het schoonmaken van o.a. uw bedrijfspand, (middelbare)school, (zorg)instelling, non- profit organisatie of horecagelegenheid. Wij weten als geen ander hoe écht schoon eruit ziet. Uw schoonmaakwensen nemen wij uiterst serieus en daarom vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk om op die manier dicht op het vuur te blijven.

Van het eerste contactmoment tot oplevering, bij ons is uw bedrijf in goede handen. Wat wij u bieden? o.a. reguliere schoonmaak, glasbewassing, dieptereiniging van sanitair en/of bedrijfskeuken, ontruimingsschoonmaak, opleveringsschoonmaak en vloeronderhoud. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn thuis in iedere branche.

Onze medewerkers hebben passie voor schoonmaak en het is dan ook niet verwonderlijk wanneer u hen zo af en toe eens zingend betrapt tijdens het schoonmaken. Onze medewerkers zijn op de hoogte van actuele regelgeving en maken met trots uw pand tot in de puntjes schoon.

Heeft u uw bedrijf, school, non-profit organisatie, café, restaurant of hotel gevestigd in Nieuwkoop? Dan bent u bij DFP schoon regio Haaglanden aan het juiste adres!

DFP Haaglanden is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft.

Waarom kiezen voor DFP Haaglanden:

Uitstekend schoonmaakwerk
Op de hoogte van actuele regelgeving
Korte lijnen, heldere afspraken
Vakkundig en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in uw branch
Geen contracten

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs!

Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl