Uw pand in Oegstgeest altijd fris en hygiënisch schoon

Werken, leren en leven in Oegstgeest. Een feest toch? Als ondernemer of beheerder wilt u van elke dag een feestje maken. Wanneer u ‘smorgens in de auto of op de fiets stapt naar uw bedrijfspand, school of horecagelegenheid in Oegstgeest, wilt u dit vol enthousiasme kunnen doen. Heerlijk wanneer u een schone en hygiënisch pand aantreft elke ochtend weer. U weet als geen ander dat hygiëne en uitstraling ontzettend belangrijk zijn voor het succes van uw onderneming.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf die snapt wat uw pand nodig heeft? Dan bent u bij DFP regio Haaglanden aan het juiste adres! Al jarenlang verzorgen wij o.a. de schoonmaak van sanitaire voorzieningen, bedrijfskeukens, doen wij vloeronderhoud en glasbewassing van verschillende panden in verschillende branches.
De branches waar we het over hebben zijn bijvoorbeeld cafés, (middelbare) scholen, kantoorpanden, restaurants, hotels, non-profit organisaties.

U kunt ons ook inschakelen voor (periodieke) reguliere schoonmaak van uw pand in Oegstgeest. Dit is een algehele schoonmaak van interieur, sanitair, vloeren etc. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Uw schoonmaakbehoefte is voor ons ontzettend belangrijk. Een goede communicatie met korte lijnen is daarom voor ons ook van grote waarde. Wij kijken daarnaast ook specifiek naar de authenticiteit en uitstraling van uw pand. Met welke bouw hebben we te maken? Wat zijn specifieke aandachtspunten?

Wist u dat u ook bij ons de opleveringsschoonmaak van uw pand in Oegstgeest kunt regelen?

Het kan zomaar ineens gebeuren. Een lekkage, brand of ander ongeval. In zo’n situatie komt er veel op u af, zowel praktisch als emotioneel. U kunt ervoor kiezen om DFP schoon regio Groot Den Haag in te schakelen voor het regelen van de complete ontruimingsschoonmaak van uw pand in Oegstgeest.

DFP Haaglanden is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft.

Waarom kiezen voor DFP Haaglanden:

Uitstekend schoonmaakwerk
Op de hoogte van actuele regelgeving
Korte lijnen, heldere afspraken
Vakkundig en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in uw branch
Geen contracten

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs!

Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl