Oud-Beijerland straalt als nooit tevoren (en u daarmee ook)!

Als u mocht kiezen tussen werken in een doorsnee pand of werken in een heerlijk schoon en fris gebouw? Juist, dat dachten wij ook!
Wanneer u zo’n 40 uur per week doorbrengt op kantoor wilt u zich er comfortabel voelen zonder uzelf zorgen te hoeven maken om stofwolken op de vloeren of onhygienisch sanitair.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw bedrijfspand, school, instelling of horecagelegenheid in Oud Beijerland? Dan bent u bij DFP schoon regio Groot Rotterdam aan het juiste (schoonmaak)adres! Wij weten wat écht schoon is en gaan voor de volle 100% aan de slag om uw werkplek tot een fijne, hygiënische plek te maken en houden. De branches waarin wij werkzaam zijn lopen erg uiteen, denk aan: bedrijfspanden, scholen, kinderdagverblijven, ziekenhuizen, non-profitorganisaties of diverse horecagelegenheden. Wij houden niet alleen van schoonmaken, maar ook van mensen voor wie we het doen. Daarom is persoonlijk contact voor ons van grote waarde. Wat kunnen wij voor u betekenen? Denk aan: Reguliere schoonmaak, glasbewassing, dieptereiniging van sanitair en/of bedrijfskeuken, ontruimingsschoonmaak, opleveringsschoonmaak en vloeronderhoud.

Naast dat we uw schoonmaakwensen ontzettend belangrijk vinden, zijn we ons er ook van bewust dat een winkelpand een geheel andere aanpak nodig heeft dan bijvoorbeeld een middelbare school of kinderdagverblijf. Elke schoonmaakklus is uniek en zo benaderen wij het dan ook. Wij kijken goed naar de details zodat uw bedrijf het beste krijgt op schoonmaakgebied.

Heeft u uw bedrijf, school, instelling, café, restaurant of hotel gevestigd in Oud Beijerland? Dan bent u bij DFP schoon regio Rijnmond/ Groot Rotterdam aan het juiste adres! Wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor advies voor de beste schoonmaakartikelen?

DFP Rijnmond is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Verzekerd van de beste schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft, dat is ons doel!

Waarom kiezen voor DFP Rijnmond:

Uitstekend schoonmaakwerk
Op de hoogte van actuele regelgeving
Korte lijnen, heldere afspraken
Vakkundig en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in uw branch
Geen contracten

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs!

Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl