Til uw bedrijfspand, school, horecagelegenheid of non-profit organisatie in Pijnacker-Nootdorp naar een hoger niveau met een uitstekende schoonmaak!

Wie kent de uitdrukking ‘Oost, west, thuis best niet?’ Waar u ook heengaat, het is toch altijd fijn om thuis te komen in uw vertrouwde omgeving. Wij willen u graag een gevoel van ‘thuiskomen’ geven op uw werkplek. Want wat is er fijner dan elke dag beginnen in een fris kantoorpand, school, café of restaurant? Geen omkijken hebben naar de plakkerige vloer door een omgevallen glas van de vorige dag, of een toilet dat nu toch écht een keer een goede reinigingsbeurt nodig heeft.. Alles goed geregeld, dát is DFP schoon regio Groot Den Haag.

Wij zijn uw schoonmaakpartner en gaan voor écht schoon zodat u en uw medewerkers met een goed gevoel aan het werk kunnen, elke dag weer. Wat maken wij voor u schoon? Denk aan sanitaire voorzieningen, bedrijfskeuken, verzorgen van vloeronderhoud en glasbewassing van uw school, kinderdagverblijf ,bedrijfspand, café of restaurant in Pijnacker-Nootdorp. Denk bijvoorbeeld ook aan onze interieurschoonmaak- waarbij werkplekken, vergaderruimtes, trappenhuis en portieken periodiek worden schoongemaakt en bijgehouden. Heerlijk gevoel toch? Wilt u uw hele pand door ons laten onderhouden of gedeeltelijk? De mogelijkheden zijn altijd met ons te bespreken.

Wij behandelen elk pand dat wij schoonmaken anders. Door onze jarenlange ervaring in veel verschillende branches, weten wij waar we specifiek op moeten letten wanneer wij komen schoonmaken. Elk pand is immers uniek en verdient een eigen aanpak voor het beste schoonmaakresultaat. Staat er een verhuizing of verbouwing op de planning? Ook dan kunt u bij ons terecht voor de opleverschoonmaak die wij uiteraard tot in de puntjes voor u regelen. Een calamiteit is niet wat u hoopt en verwacht. Toch kan het gebeuren dat er onverhoopt iets voordoet zoals een lekkage of faillissement. Mocht het toch onverhoopt gebeuren is het ook mogelijk om een ontruimingsschoonmaak aan te vragen voor uw pand in Pijnacker-Nootdorp.

DFP Haaglanden is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft.

Waarom kiezen voor DFP Groot Den Haag:

Uitstekend schoonmaakwerk
Op de hoogte van actuele regelgeving
Korte lijnen, heldere afspraken
Vakkundig en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in uw branch
Geen contracten

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs!

Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl