Schoon en hygiënisch werken en leren in Rijswijk

Welkom! Wat goed dat u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw onderneming! Of het nu gaat om een kantoorpand, (middelbare)school, instelling of horecagelegenheid, schoon moet het altijd zijn! Dit is niet alleen fijn voor u en uw medewerkers, maar zeker ook voor uw (potentiele) klanten! Een eerste indruk van uw pand in Rijswijk kunt u maar één keer geven.

Naar welke schoonmaakklus bent u op zoek? Wij van DFP schoon regio Haaglanden verzorgen met liefde de reguliere schoonmaak van uw interieur, sanitair of bedrijfskeuken in Rijswijk. Voor scholen en bedrijven betekent dit bijvoorbeeld een regelmatige reiniging van bureaus, kasten, vloeren, wc’s etc. Ook voor glasbewassing bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer uw ruiten van buitenaf glanzend schoon zijn, weerspiegeld dit een groot deel van wat men aan de binnenkant kan verwachten.

Heeft u een hotel of restaurant in Rijswijk? Ook dan wilt u uw gasten niet alleen de heerlijkste gerechten voorschotelen, maar u wilt ook dat zij zich comfortabel voelen in de ruimte. Dit begint met een goede hygiëne! Bij ons kunt u terecht voor een reguliere schoonmaak van tafeltjes, stoelen, terras en sanitair. Ook de vloer die intensief wordt gebruikt verdient regelmatig een intensieve vloerreiniging en onderhoudsbeurt.

Kortom, welke schoonmaakwens u ook heeft, DFP schoon regio Groot Den Haag staat voor u en uw bedrijfspand klaar! Wij leveren geen 13 in een dozijn werk maar kijken en luisteren goed naar details en uw specifieke schoonmaakwensen.

DFP Haaglanden is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft. Waarom kiezen voor DFP Haaglanden:

Uitstekend schoonmaakwerk
Op de hoogte van actuele regelgeving
Korte lijnen, heldere afspraken
Vakkundig en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in uw branch
Geen contracten

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs!

Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl