Rotterdam, de mooiste (en schoonste!) rotstad die er is…

Als échte Rotterdammer heeft u misschien al heel vaak luidkeels meegezongen met het gelijknamige iconische lied.
Stiekem vinden wij Rotterdam helemaal geen rotstad! Wie goed rondkijkt ziet door die hoge, grijze torens ook heel veel schoonheid, kleur en vooral hardwerkende mensen. Het is daarom ook niet voor niets dat ‘niet lullen maar poetsen!’ ons credo is. Oké, goede communicatie hoort natuurlijk óók bij ons vak maar wat wij communiceren is in ieder geval helder en duidelijk. Professionele schoonmaak is wat wij leveren aan bedrijfspanden, scholen, horeca en verschillende instellingen in Rotterdam.

Heeft uw school of bedrijfspand een goede professionele reguliere schoonmaak nodig? Dan bent u bij DFP regio Rijnmond aan het juiste adres. Wij weten dat elk pand zijn eigen karakter heeft en daarbij dus zijn eigen schoonmaakbehoefte. Wij letten op details, luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat u meer dan tevreden bent.
Ook wanneer u op zoek bent naar een vakkundige opleveringsschoonmaak na een verbouwing of ontruimingsschoonmaak na een ongeval is DFP uw betrouwbare schoonmaakpartner. Ook glasbewassing en dieptereiniging van sanitaire voorzieningen of keukens is aan ons goed besteed.

DFP Rijnmond is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Verzekerd van de beste schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft, dat is ons doel!

Waarom kiezen voor DFP Rijnmond:

Uitstekend schoonmaakwerk
Op de hoogte van actuele regelgeving
Korte lijnen, heldere afspraken
Vakkundig en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in uw branch
Geen contracten

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs!

Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl