Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw pand in Schiedam? DFP schoon stroopt voor u de mouwen op!

Schiedam, de historische binnenstad met zijn historische havens en de hoogste windmolens ter wereld. Onder de rook van Rotterdam is dit een heerlijke stad om te wonen en werken. Bent u één van die geluksvogels die zijn kantoor, school, non-profitorganisatie en/of horecagelegenheid heeft gevestigd in Schiedam? Dan zijn wij ontzettend blij u iets te kunnen vertellen over onze passie…Schoonmaken!

U bent het vast met ons eens dat een goede indruk uw bedrijf of dienst kan maken of breken bij (potentiële) klanten of gebruikers. U wilt het allerbeste voor uw medewerkers en klanten, zo ook een frisse en hygiënische werk/leeromgeving!

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw bedrijfspand, school, instelling of horecagelegenheid in Schiedam? Dan bent u bij DFP schoon regio Groot Rotterdam aan het juiste (schoonmaak)adres!

Wij houden van hard werken en helpen u graag om uw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Wij stropen graag de mouwen voor u op voor een écht schoon interieur, klimmen voor u de ladder op voor de beste glasbewassing en zorgen ervoor dat het bijna een feestje wordt om over de pas gepoetste vloer te lopen met onze vloerreiniging.

Klinkt dit al interessant? Wij doen nog veel meer!

Denk hierbij aan reguliere schoonmaak, dieptereiniging van sanitair en/of bedrijfskeuken, ontruimingsschoonmaak en opleveringsschoonmaak. Wij bekijken vooraf kritisch naar uw pand. Ieder pand is uniek met zijn eigen schoonmaakbehoefte. Wij houden daarom niet van de franse slag, maar willen echt het beste halen uit uw pand in Schiedam.

Wij werken met korte lijnen, zijn op de hoogte van actuele regelgeving en leveren uiteraard uitstekend schoonmaakwerk!

DFP Rijnmond is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Verzekerd van de beste schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft, dat is ons doel!

Waarom kiezen voor DFP Rijnmond:

Uitstekend schoonmaakwerk
Op de hoogte van actuele regelgeving
Korte lijnen, heldere afspraken
Vakkundig en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in uw branch
Geen contracten

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs!

Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl