Voel je lekker op je werkplek in Spijkenisse met DFP schoon!

Wanneer u ergens voor het eerst binnenstapt dan voelt u al gelijk de sfeer die er hangt. U neemt onbewust waar of een ruimte netjes en verzorgd is. Dit doen uw (potentiële) klanten of gebruikers ook wanneer zij uw pand bezoeken!

Bent u beheerder of eigenaar van een (middelbare)school, winkelpand, kinderdagverblijf, non-profit organisatie of bedrijf in Spijkenisse en bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Dan zijn wij ontzettend blij dat u op onze website bent belandt. Wij komen graag met u in contact!

Wij zijn DFP schoon regio Rijnmond en weten als geen ander wat écht schoon is. Met onze Rotterdamse allure pakken wij elke klus met beide handen aan en poetsen en schrobben uw bedrijf weer stralend en hygiënisch schoon. Wij werken met de beste schoonmaakproducten die ook nog eens heerlijk fris ruiken. De branches waarin wij werkzaam zijn uiteenlopend. Denk hierbij aan: Bedrijfspanden kleinschalig of grootschalig, scholen, diverse horecagelegenheden, kinderdagverblijven, ziekenhuizen, non-profitorganisaties.

Elke dag gaan wij op pad met een portie energie en passie voor schoonmaken waar je U tegen zegt. Wat wij zoal doen?

Denk aan: Reguliere schoonmaak, glasbewassing, dieptereiniging van sanitair en/of bedrijfskeuken, ontruimingsschoonmaak, opleveringsschoonmaak en vloeronderhoud.

Uw schoonmaakwensen zijn voor ons erg belangrijk. Wij luisteren daarom ook goed naar de details die u verteld en zien elke schoonmaakklus als unieke kans om het beste te halen uit uw pand.
Glanzende vloeren, heerlijk fris ruikend sanitair, een bedrijfskeuken waar je van de vloer kunt eten of een verbluffende entreehal…Wij trekken alles uit de kast om uw bedrijf in Spijkenisse tot een niveau hoger te tillen.

Ook voor horecaondernemers met een horecagelegenheid in Spijkenisse zijn wij de aangewezen partij om aan de hand te nemen om samen uw bedrijf tot een (culinair) hoogstandje te brengen! Een schoon terras en schoon interieur zijn essentieel voor de juiste uitstraling en indruk bij uw klanten.

Wij vinden het fijn om meer over ons te kunnen vertellen, maar zijn ook erg benieuwd naar u!
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

DFP Rijnmond is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Verzekerd van de beste schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft, dat is ons doel!

Waarom kiezen voor DFP Rijnmond:

Uitstekend schoonmaakwerk
Op de hoogte van actuele regelgeving
Korte lijnen, heldere afspraken
Vakkundig en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in uw branch
Geen contracten

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs!

Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl