Voorschoten gaat voor een schoon resultaat!

Welkom bij DFP schoon regio Haaglanden! U bent er vast, net als wij van overtuigd dat alles er schoon beter uitziet! Wij zijn daarom heel blij dat we u via deze weg iets meer kunnen vertellen over DFP schoon.

Bent u eigenaar van een kantoorpand, (middelbare)school, instelling of horecagelegenheid in Voorschoten? Dan weet u hoe belangrijk hygiëne en uitstraling is voor de sfeer en betrouwbaarheid naar klanten/gebruikers toe. Een perfecte eerste indruk van uw bedrijf of school in Voorschoten kunt u immers maar één keer geven!

Wij van DFP schoon regio Groot Den Haag verzorgen met liefde de reguliere schoonmaak van uw interieur, sanitair of bedrijfskeuken van uw bedrijfspand in Voorschoten. Wij gaan voor een glanzend resultaat en voor 100% tevredenheid! Geen omkijken meer naar de schoonmaak van uw pand. Wij nemen deze zorg graag bij u uit handen.

Heeft u een hotel of restaurant in Voorschoten? Ook dan wilt u uw gasten verwelkomen in een pand dat eigenlijk uw visitekaartje is. Dit begint met een perfecte hygiëne! Bij ons kunt u terecht voor een reguliere schoonmaak van tafels, stoelen, entreehal en sanitair. Ook de vloer die intensief wordt gebruikt verdient regelmatig een intensieve vloerreiniging en onderhoudsbeurt.

Kortom, welke schoonmaakwens u ook heeft, DFP schoon regio Groot Den Haag staat voor u en uw bedrijfspand klaar. Wij nemen geen genoegen met een snel doekje over de tafel. maar kijken en luisteren goed naar details en uw specifieke schoonmaakwensen.

DFP Haaglanden is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft.
Waarom kiezen voor DFP Haaglanden:

Uitstekend schoonmaakwerk
Op de hoogte van actuele regelgeving
Korte lijnen, heldere afspraken
Vakkundig en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in uw branch
Geen contracten

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs!

Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl