Schoonmaakbedrijf nodig voor uw pand in Wassenaar?

Wat goed dat u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw onderneming! Schoon ziet alles er beter uit en dat zien uw werknemers en (potentiele) klanten ook! Of het nu gaat om een kantoorpand, (middelbare)school, instelling of horecagelegenheid, u wilt alles halen uit uw organisatie of bedrijf. Een perfecte eerste indruk van uw pand in Wassenaar kunt u maar één keer geven.

Welke schoonmaakwensen heeft u? Wij van DFP schoon regio Haaglanden verzorgen met liefde de reguliere schoonmaak van uw interieur, sanitair of bedrijfskeuken in Wassenaar. Voor scholen en bedrijven betekent dit bijvoorbeeld een regelmatige reiniging van bureaus, kasten, vloeren, wc’s etc. Ook voor glasbewassing kunt u bij ons terecht. Wij gaan voor een glanzend resultaat en voor 100% tevredenheid!

Heeft u een hotel of restaurant in Wassenaar? Ook dan wilt u uw gasten niet alleen de heerlijkste gerechten voorschotelen, maar u wilt ook dat zij zich comfortabel voelen in het algemeen. Dit begint met een perfecte hygiëne! Bij ons kunt u terecht voor een reguliere schoonmaak van tafeltjes, stoelen, keuken en sanitair. Ook de vloer die intensief wordt gebruikt verdient regelmatig een intensieve vloerreiniging en onderhoudsbeurt.

Kortom, welke schoonmaakwens u ook heeft, DFP schoon regio Haaglanden staat voor u en uw bedrijfspand klaar. Wij nemen geen genoegen met een snelle aanpak maar kijken en luisteren goed naar details en uw specifieke schoonmaakwensen. Zo krijgt u het beste, altijd.

DFP Haaglanden is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft.
Waarom kiezen voor DFP Haaglanden:

Uitstekend schoonmaakwerk
Op de hoogte van actuele regelgeving
Korte lijnen, heldere afspraken
Vakkundig en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in uw branch
Geen contracten

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs!

Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl