Welkom in het schone Westland!

In het weekend heerlijk wandelen op het strand of wandelen in de natuur van het Westland en maandag weer hard aan de slag! Hard werken, daar houden we van! Het schoonmaken (en houden!) van de bedrijven, kantoren, scholen en horecagelegenheden van onze klanten in o.a. het Westland is onze passie en daar vertellen we u graag meer over!

Bent u op zoek naar een betrouwbare schoonmaakpartner voor het schoonmaken van uw pand? Dan bent u bij DFP regio Groot Den Haag aan het juiste adres! Wij verzorgen o.a. de schoonmaak van uw sanitaire voorzieningen, bedrijfskeuken, vloeronderhoud en glasbewassing van uw bedrijfspand. Denk bijvoorbeeld ook aan onze interieurschoonmaak- waarbij de werkplekken, vergaderruimtes, trappenhuis en portieken periodiek worden schoongemaakt en bijgehouden.

Uw schoonmaakbehoefte staat bij ons voorop. Daarbij luisteren we goed naar uw wensen maar kijken ook naar de authenticiteit van uw pand. Daarbij houden we rekening met de unieke waarden van uw bedrijfspand, school, café of hotel.

Bent u van plan om in de (nabije) toekomst te verhuizen of verbouwen? Ook dan kunt u bij ons terecht om helemaal ontzorgd te worden door middel van een opleveringsschoonmaak.

Mocht het onverhoopt gebeuren is het ook mogelijk om een ontruimingsschoonmaak aan te vragen voor uw bedrijfspand in het Westland na bijvoorbeeld een calamiteit.

DFP Haaglanden is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft.

Waarom kiezen voor DFP Haaglanden:

Uitstekend schoonmaakwerk
Op de hoogte van actuele regelgeving
Korte lijnen, heldere afspraken
Vakkundig en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in uw branch
Geen contracten

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs!

Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl