Welkom in het schone Zevenhuizen

U bent ondernemer of eigenaar van een (bedrijfs)pand, school, horecagelegenheid of non-profit organisatie? Dan weet u als geen ander dat hygiëne en uitstraling ontzettend belangrijk zijn voor het succes van uw onderneming. Bent u op zoek naar een betrouwbare schoonmaakpartner voor het schoonmaken van uw pand? Dan bent u bij DFP regio Haaglanden aan het juiste adres! Al jarenlang verzorgen wij o.a. de schoonmaak van sanitaire voorzieningen, bedrijfskeukens, doen wij vloeronderhoud en glasbewassing van verschillende panden in verschillende branches. Denk bijvoorbeeld aan (middelbare) scholen, cafés, kinderdagverblijven, hotels, kantoorpanden en winkels. Ook periodieke interieurschoonmaak- waarbij werkplekken, vergaderruimtes, trappenhuis en portieken worden schoongemaakt en bijgehouden is aan ons goed besteed.

Uw schoonmaakbehoefte staat bij ons voorop. Daarbij luisteren we goed naar uw wensen maar kijken ook naar de authenticiteit en uitstraling van uw pand. Met welke bouw hebben we te maken? Wat zijn specifieke aandachtspunten? Samen met u maken we een complete inventarisatie.

Bent u van plan om in de (nabije) toekomst te verhuizen of verbouwen? Ook dan kunt u bij ons terecht om helemaal ontzorgd te worden door middel van een opleveringsschoonmaak.

Het kan zomaar ineens gebeuren. Een lekkage, brand of ander ongeval. In zo’n situatie komt er veel op u af. U kunt ervoor kiezen om DFP schoon regio Groot Den Haag in te schakelen voor het regelen van de complete ontruimingsschoonmaak van uw pand in Zevenhuizen.

Kunnen de ramen van uw pand wel een sopje gebruiken? Ook voor stralend schone ramen kunt u onze service voor glasbewassing inzetten!

DFP Haaglanden is onderdeel van DFP Schoon en draagt het keurmerk van de branchevereniging schoonmaak SIEV. Zo bent u bij ons verzekerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft.
Waarom kiezen voor DFP Haaglanden:

Uitstekend schoonmaakwerk
Op de hoogte van actuele regelgeving
Korte lijnen, heldere afspraken
Vakkundig en toegewijde medewerkers
Allround, thuis in uw branch
Geen contracten

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs!

Bel: 010-226 32 31 of mail naar: info@dfpschoon.nl