Niet lullen maar poetsen.

Het succes van DFP schoon is te danken aan de enthousiaste, vakkundige en betrouwbare medewerkers die samen de sterke ruggengraat vormen. Met opgestroopt mouwen, oog voor kwaliteit en plezier in het werk zetten zij zich elke dag met hart en ziel in. Nog nooit is er een klant uit onvrede bij ons weggegaan. Dat is vooral te danken aan onze mensen. Daarom stellen wij hier enkele met trots aan u voor.

 • MARIO KRENS
  MARIO KRENSEigenaar

  06- 537 060 65

 • RUSTEM PEPAJ
  RUSTEM PEPAJOperationeel Directeur

  06- 104 451 16

 • Anja Malcorps
  Anja MalcorpsHR Medewerker

  010- 226 32 31

 • FARIDA OUALI
  FARIDA OUALIRayonleidster

  010- 226 32 31

 • GUY VAN TIELRADEN
  GUY VAN TIELRADENSales Manager

  06- 486 366 21

 • ASTRID DE ROOS
  ASTRID DE ROOSRayonleidster

  06-223 322 65

Onze beloften:

Onze belofte is simpel: ‘We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.’ Wij staan voor heldere afspraken, korte lijnen en open communicatie. Dan kun je pas écht samenwerken!

Wij scoorden als eerste schoonmaakbedrijf 100% voor het SIEV-keurmerk. U bent bij ons gegarandeerd van uitstekende schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft.

 Altijd, uitstekend schoonmaakwerk
 Korte lijnen, heldere afspraken
 Vakkundig en toegewijde medewerkers
 allround, thuis in iedere branche
 Geen contracten

MOOIE COMPLIMENTEN

Wij zijn een cosmeticagroothandel waar we ook klanten ontvangen en trainingen geven. We deden al jaren zaken met een bekend en groot schoonmaakbedrijf, maar waren eigenlijk al langer niet tevreden. Er werd slecht tot niet gecommuniceerd en afspraken niet nagekomen. Ik was van plan om verder te zoeken toen Guy van Tielraden van DFP Schoon op het juiste moment aanbelde. Hij had een helder en goed verhaal en herkende de knelpunten van het bedrijf waar wij op dat moment zaken mee deden. De prijs-kwaliteit verhouding van DFP Schoon klopt en ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Daar wordt heel duidelijk over gecommuniceerd zodat je niet voor verassingen kom te staan. Daarnaast komen ze af en toe monitoren. De lijnen zijn kort waardoor de communicatie heel prettig verloopt. Ik ben erg tevreden over DFP Schoon en kan het bedrijf iedereen aanraden Marloes van der Poll
Marloes van der PollWebecos b.v
Ik ken Mario als een gedreven ondernemer die zijn klanten echt centraal stelt. Hij doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. En die mentaliteit is voelbaar bij het hele team van DFP Schoon. Ze denken met je mee en doen hun werk duidelijk met plezier. Dat komt de kwaliteit ten goede. Wat mij betreft dus een absolute aanrader voor iedereen die opzoek is naar een schoonmaakbedrijf dat meer is dan een schoonmaakbedrijf maar een echte facilitaire partner.Ed Swanborn
Ed SwanbornEigenaar Formzet