BACK-TO-SCHOOL; Tijd voor een grondige schoolschoonmaak!

Home / actueel / BACK-TO-SCHOOL; Tijd voor een grondige schoolschoonmaak!

BACK-TO-SCHOOL; Tijd voor een grondige schoolschoonmaak!

Iedereen is er wel aan toe, de zomervakantie. Even geen wekker vroeg in de ochtend, geen gehaast op de fiets of auto en geen politieagentje spelen op het schoolplein. U wilt als facilitair manager  natuurlijk ook onbezorgd genieten van een welverdiende vakantie. Komt u aan het einde van de vakantie weer op school? Dan is het wel zo fijn wanneer de hele school het nieuwe seizoen goed kan beginnen in een schone werk- en leeromgeving! Oftewel, tijd voor een grondige schoolschoonmaak!

Uw school de beste, Ook op het gebied van schoonmaak en hygiëne!
Als school wilt u niets liever dan op alle punten goed scoren, zo ook in goede hygiëne. In de drukte van alledag schiet het schoonmaken er nogal eens bij in, terwijl je hier wel 100% voor wilt gaan. Niet alleen voor een verzorgde uitstraling, maar ook voor het tegengaan van ziekteverzuim is een goede hygiëne van essentieel belang.

Zo zorgt u voor schoonmaakkwaliteit die uw schoonmaakbudget niet overstijgt
Nu de zomervakantie net begonnen is, ligt alles even stil. Maar wanneer het schooljaar over een paar weken weer begint, wilt u uw (nieuwe) leerlingen een goed onthaal geven. Tijd dus om nu alvast plannen te maken voor een ‘Back- to- school’ schoonmaak!
U kunt zelf met alle docenten of ouders aan de slag om het schoolgebouw spik en span te maken, maar daarmee is niet altijd de kwaliteit gewaarborgd die u wilt. De samenwerking met een professioneel schoonmaakbedrijf geeft rust en biedt wél het vertrouwen van kwaliteit. Daarnaast werkt het sneller. Qua budget legt u misschien iets meer neer maar goede schoonmaak is de investering waard! DFP schoon denkt mee in het creëren van budget neutrale oplossingen.

Een grondig en bewezen effectieve aanpak van de schoonmaak van uw onderwijsinstelling

DFP Schoon staat voor heldere afspraken, korte lijnen en open communicatie. Wij gaan voor duidelijkheid, en dat is ook wat u voor uw school wenst. Iedere school die wij schoonmaken krijgt een schoonmaakplan op maat waarin de specifieke schoonmaakbehoeften van uw school zijn opgenomen. Wij zijn graag uw meedenkend en proactieve schoonmaakpartner!
Onze medewerkers hebben wekelijks contact met hun rayonleidsters waarin de actuele schoonmaakbehoeften worden besproken.

Daarnaast krijgt iedere ruimte van de school een eigen aanpak. Een toilet vraagt immers wat anders dan een lokaal. Met behulp van een takenkaart worden in pictogrammen de werkzaamheden en frequentie hiervan weergegeven. Zo kan iedereen (ook de leerlingen!) precies volgen wanneer wat wordt schoongemaakt.

Geniet méér van je vakantie, schakel DFP-schoon in voor uw schoolschoonmaak!
Natuurlijk begrijpen we dat een grondige schoonmaak meer vraagt dan een snel doekje over de tafeltjes. Een goede schoonmaak vraagt om een professionele aanpak en kijk op details. Daarom zijn wij graag uw partner op het gebied van schoonmaak in het onderwijs.

Een succesvol schooljaar voor u en uw leerlingen, dat is ons doel!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Mail naar: info@dfpschoon.nl of bel naar: 010- 226 3231

 

 

Related Posts
DFP Schoon van start bij De Goede Woning