EEN NIEUW JAAR, HET IS TIJD VOOR EEN FRISSE KANTOORSCHOONMAAK

Home / actueel / EEN NIEUW JAAR, HET IS TIJD VOOR EEN FRISSE KANTOORSCHOONMAAK

Een nieuw jaar, een schone lei. Wat zijn uw goede voornemens als ondernemer?

Targets halen, nieuwe klanten scoren, een jubileum vieren? Zomaar wat goede doelen die u als ondernemer kunt hebben. Wij vertellen u in deze blog waarom het behalen van uw doelen begint met een schoon en fris bedrijfspand door een professionele kantoorschoonmaak!

Een schoon kantoor is uw visitekaartje

Misschien heeft u het weleens meegemaakt. U neemt als klant contact op met een bedrijf omdat de website en social media kanalen opvallen en een goed gevoel geven over een dienst of product. Maar wanneer je langsgaat bij het bedrijf, is uw goede indruk als sneeuw voor de zon verdwenen. Een vieze vloer, muf toilet en slechte koffie. Dat wilt u toch anders doen met uw bedrijf!

Zodra klanten uw kantoorpand bezoeken wilt u dat zij zich welkom en comfortabel voelen. Een grondige schoonmaak is daarom van groot belang. Laat niet alleen uw online visitekaartje spreken, maar val op door die kwaliteit ook door te zetten in uw bedrijfspand. Dan klopt het plaatje, altijd.

Schoonmaak voor behoud van interieur

Uw huisstijl heet niet voor niets ‘huis’stijl. Klanten, werknemers en natuurlijk uzelf willen zich elke dag thuis voelen op hun werkplek. Een kopje koffie drinken met de klant of een vergadering hoeft niet saai te zijn toch? Wanneer u investeert in een passend interieur, wilt u natuurlijk dat deze zo lang mogelijk meegaat, zodat het je op langere termijn geen geld hoeft te kosten. Het goed schoonhouden van uw interieur zorgt ervoor dat er minder snel slijtage optreed en vuil zich niet teveel gaat ophopen. Dat bespaard u kostbare energie die u liever in het ondernemen wilt steken. Wilt u geld en tijd besparen? Het bijhouden van een schoon interieur is een simpele stap! Denk hierbij aan het onderhouden van de vloer, consequente grondige sanitair schoonmaak of het spik en span houden van de ramen.

Schoon geeft inspiratie

Welke job u ook doet, inspiratie hebben we allemaal nodig om te innoveren, scherp te blijven en anderen (of uzelf!) te blijven motiveren. Een goede kop koffie of een goed gesprek doet een hele hoop, maar de ruimte waarin u werkt of uw klanten ontvangt is minstens zo belangrijk.
Het idee dat uw werkruimte stof- en vuilvrij is geeft een ontspannen gevoel, iets dat u zeker nodig hebt voor het uitwerken van al uw plannen!
Ligt er nog een hoop papierwerk door heel uw kantoor verspreidt en fungeert uw bureau als een soort memobord van oude aantekeningen? Haal er eens lekker de bezem door, zet een raam open en adem het nieuwe jaar in!

Een goed begin met DFP schoon!
Wilt u 2020 ook fris beginnen? Goed om te horen! Wij zijn DFP schoon Haaglanden en Rijnmond. Wij zijn uw schoonmaakspecialist en zorgen ervoor dat uw kantoor- of bedrijfspand altijd fris en schoon is. Met opgestroopt mouwen, oog voor kwaliteit en plezier in het werk zetten wij ons elke dag met hart en ziel in om uw bedrijf of instelling tot in de puntjes schoon te maken en houden. Meer weten over onze dienstverlening? Bel: 010 226 32 31

Related Posts
schone werkomgeving, DFP schoon, Haaglanden, Rijnmond