DFP Schoon heeft alles in huis voor uw schoonmaak

Wat vuil is, moet schoon worden. En wat schoon is, moet schoon blijven. Daarom zetten onze medewerkers zich dagelijks met 100% in voor onze klanten.

Van dagelijkse kantoor schoonmaak tot glasbewassing en van dieptereiniging tot opleverschoonmaak, wat uw schoonmaawens ook is, wij realiseren het voor u.

Wij denken actief mee zodat u zoveel mogelijk voordeel uit uw schoonmaak haalt. Hierdoor zijn wij niet enkel uw schoonmaakbedrijf, maar ook uw schoonmaakpartner.
Wij zorgen ervoor dat uw onderneming optimaal kan draaien in een schone en frisse omgeving.

Wij houden van aanpakken en zorgen dat we niet alleen goed zijn in wat we doen, maar specialisten zijn. Daarom kunt u met een gerust hart de schoonmaak van uw horecaonderneming, onderwijsinstelling, kantoor, VvE of bedrijfsbouw overlaten aan ons.

Onze schoonmaakdiensten

Wij maken voor iedere wens een schoonmaakplan op maat die garandeert dat u 100% tevreden zult zijn over het behaalde schoonmaakresultaat. Een greep uit onze schoonmaakdiensten:

DFP Schoon is thuis in uw branche

Iedere branche heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften en daarin zijn eigen geldende normering en kwaliteitseisen. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf, hier zijn wij dan ook volledig in thuis. Deze kennis in combinatie met onze toewijding, no-nonsense houding en vakkundige aanpak zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw organisatie in goede handen is.

DIENSTEN

Onze beloften zijn zo helder als ons schoonmaakwerk:

  Uitstekend schoonmaakwerk
  Op de hoogte van actuele regelgeving
  Korte lijnen, heldere afspraken

  Vakkundig en toegewijde medewerkers
  Allround, thuis in uw branche
  Geen contracten

DFP Schoon is werkzaam in uw regio

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs. Ongeacht waar uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid zich bevindt. Wij werken in de regio’s Groot Rotterdam en Groot Den Haag.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.