Dieptereiniging, voor een brandschoon resultaat.

Dieptereiniging voor keuken en sanitair is essentieel voor een optimale hygiëne van deze ruimtes. Dagelijks gebruik van keuken en sanitair zorgt ervoor dat vuil en aanslag achterblijft op oppervlaktes en apparatuur.
De dagelijkse schoonmaak is niet afdoende om al dit vuil te verwijderen. Met name (hardnekkig)vuil op moeilijkbereikbare plekken kan leiden tot bacteriegroei en een onaangename geur veroorzaken. Bacteriën en vuil vormen een risico, niet alleen voor de gebruikers van de ruimtes maar ook voor de continuïteit van uw onderneming. Het niet voldoen aan de wettelijk gestelde hygiëne eisen kan immers leiden tot problemen met uw vergunning. Daarom is deze extra, maar noodzakelijke, dieptereiniging een must voor uw keuken en sanitair.

Met onze vakkundige en proactieve dieptereiniging, heldere afspraken en korte communicatielijnen zorgen wij ervoor dat uw keuken en sanitair altijd fris, veilig en brandschoon is.

Dieptereiniging: wat u van ons mag verwachten.

Dieptereiniging van uw sanitair en keuken is vakwerk én maatwerk. Ieder keuken en sanitair is anders. Een maatwerk aanpak zorgt ervoor dat u gegarandeerd een brandschone keuken heeft na de voltooiing van de dieptereiniging. Daarom leveren wij geen ’13-in-een-dozijn dieptereiniging, maar stemmen wij deze af op de schoonmaakbehoeften van uw ruimtes en uw wensen. Dat vinden wij vanzelfsprekend. Precies zoals u wenst.

Uitstekende dieptereiniging, wij garanderen kwaliteit.

Naast dat u vakwerk van onze schoonmaakmedewerkers kunt verwachten, zullen onze rayonmanagers regelmatig de kwaliteit van onze dieptereiniging controleren. Zodat deze ten alle tijden voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Uiteraard bespreken zij met u de resultaten en de actualiteit van de schoonmaakbehoeften van keuken en sanitaire ruimtes. Met korte communicatie lijnen en een vast contactpersoon zorgen wij voor goede bereikbaarheid en persoonlijk contact.

HORECA

INDUSTRIE

SPORTVERENIGINGEN

PROFESSIONALE KEUKENS

ZORGINSTELLINGEN

Dieptereiniging, onze werkwijze.

Voor vakkundige schoonmaak van uw horeca- of bedrijfskeuken en sanitair zijn wij uw ervaren en betrokken schoonmaakpartner. Wij weten als geen andere hoe belangrijk een schone omgeving is. U kunt dan ook van ons verwachten dat wij telkens ons beste beentje voorzetten voor een uitstekende dieptereiniging. Het resultaat: een brandschone keuken en sanitair.

Neem contact met ons op

DFP Schoon heeft vele trouwe klanten in diverse sectoren waarbij wij de dieptereiniging regelmatig met volle tevredenheid wordt uitgevoerd. Wilt u weten wat DFP Schoon voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van dieptereiniging? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Onze beloften:
Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

   Uitstekend schoonmaakwerk
  Korte lijnen, heldere afspraken
  op de hoogte van actuele regelgeving

  VAKKUNDIGE EN TOEGEWIJDE MEDEWERKERS
  ALLROUND, THUIS IN IEDERE BRANCHE
  Geen contracten

Onze overige
schoonmaakdiensten

Als allround schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan. Van advies tot uitvoering. Ook voor de levering van reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen zijn wij uw partner.

Heeft u andere schoonmaakwensen, neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag wat we daarin voor u kunnen betekenen.

DFP Schoon is thuis in iedere branche.

Iedere branche heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften en daarin zijn eigen geldende normering en kwaliteitseisen. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf en zijn van iedere branche op de hoogte op de (door de overheid) gestelde hygiëne- en veiligheidseisen. Deze kennis in combinatie met onze toewijding, no-nonsense houding en vakkundige aanpak zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw organisatie bij ons altijd in goede handen is

 
DIEPTEREINIGING

DFP Schoon is werkzaam in uw regio.

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs. Ongeacht waar uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid zich bevindt. Wij werken in de regio’s Groot Rotterdam en Groot Den Haag.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.