Horecaschoonmaak, voor een gastvrije en brandschone horecagelegenheid.

Tevreden en blije klanten, dat is het doel van uw horecaonderneming. De reden dat u en uw personeel elke dag hun beste beentje voorzetten voor uw klanten.

Een schone en hygiënische omgeving is logischerwijs onderdeel van uw gastvrije horecaomgeving. Wij dragen daar graag een steentje door uitstekende schoonmaak. Of het nu gaat om de schoonmaak van uw horecakeuken of het sanitair. Wij verzorgen tot in de puntjes zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Schoonmaakdiensten voor de horeca.

Alleen het beste is goed genoeg voor uw gasten. Daarom wilt u de schoonmaak van uw horecagelegenheid tot in de puntjes verzorgd hebben. Al onze schoonmaakdiensten zijn afgestemd op de behoeften van uw horecaonderneming en ons personeel vakkundig opgeleid. Dat merkt u aan alles.

Wij gaan niet alleen voor het beste schoonmaakresultaat, maar zijn betrokken, proactief, werken met korte lijnen  en concurrerende tarieven.

Uw horecaschoonmaak tot in de puntjes verzorgd.

Horecaschoonmaak is vakwerk én maatwerk. Ieder café, restaurant en hotel heeft zijn eigen uitstraling, vormgeving en functie. Het heeft zijn eigen schoonmaakbehoeftes en is uniek. Daarom leveren wij geen ’13-in-een-dozijn horecaschoonmaak’, maar stemmen wij deze af op de schoonmaakbehoeften van uw horecaonderneming en uw wensen. Dat vinden wij vanzelfsprekend.

INTERIEURSCHOONMAAK

GLASBEWASSING

DIEPTEREINIGING KEUKEN EN SANITAIR

VLOERONDERHOUD

LEVERING SCHOONMAAK- EN SANITAIRE ARTIKELEN

DFP Schoon, uw partner in de horecaschoonmaak.

Een schoon horecapand is essentieel onderdeel van de succesformule van uw bedrijf. Uw gasten voelen zich welkom in een brandschone en sfeervolle horecaomgeving. Daarnaast heeft uw café, restaurant en hotel te maken met strenge wettelijke hygiëne-eisen.

U staat er dan ook op dat u horecaonderneming brandschoon en representatief is. Met onze vakkundig en proactieve aanpak, heldere afspraken en korte communicatielijnen zorgen wij ervoor dat uw horeca onderneming elke dag weer een waar visitekaartje is.

 

Horecaschoonmaak, onze werkwijze

Onze medewerkers zijn vakkundig, ervaren en betrokken. Zij gaan iedere dag voor een optimaal schoonmaak-resultaat van uw horecaonderneming. Zij werken proactief waardoor ze niet enkel doen wat in het schoonmaakplan is afgesproken, maar houden hun ogen altijd open voor knelpunten en bijzonderheden op het gebied van de schoonmaak.

Horecaschoonmaak, altijd advies op maat.

Iedere horecaonderneming heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften afhankelijk van de gebruikswijze- en intensiviteit, aankleding en grootte. Daarom geven wij altijd persoonlijk advies op maat.

Wij komen graag bij u langs in uw horecaonderneming om uw wensen op het gebied van horecaschoonmaak te bespreken.

Aan de hand hiervan maken wij voor al uw ruimtes concreet en overzichtelijk werkplan. Zo weet u precies wat u van onze horeca schoonmaak kunt verwachten.  Heldere afspraken, daar staan wij voor.

 

Uitstekend horecaschoonmaakwerk.

Naast dat u vakwerk van onze schoonmaakmedewerkers kunt verwachten, zullen onze rayonmanagers regelmatig de kwaliteit van het horecaschoonmaakwerk controleren. Zodat deze ten alle tijden voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Uiteraard bespreken zij met u de resultaten en de actualiteit van de schoonmaakbehoeften van de ruimtes. Met korte communicatie lijnen en een vast contactpersoon zorgen wij voor goede bereikbaarheid en persoonlijk contact.

 

Onze beloften:
Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

  Uitstekend schoonmaakwerk
  Korte lijnen, heldere afspraken
   op de hoogte van de actuele regelgeving

  Vakkundige en toegewijde medewerkers
 allround, thuis in iedere branche
 Geen contracten

Onze overige
schoonmaakdiensten

Als allround schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan. Van advies tot uitvoering. Ook voor de levering van reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen zijn wij uw partner.

Heeft u andere schoonmaakwensen, neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag wat we daarin voor u kunnen betekenen.

DFP Schoon is thuis in iedere branche

Iedere branche heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften en daarin zijn eigen geldende normering en kwaliteitseisen. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf en zijn van iedere branche op de hoogte op de (door de overheid) gestelde hygiëne- en veiligheidseisen. Deze kennis in combinatie met onze toewijding, no-nonsense houding en vakkundige aanpak zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw organisatie bij ons altijd in goede handen is.

 
HORECASCHOONMAAK

DFP Schoon is werkzaam in uw regio

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs. Ongeacht waar uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid zich bevindt. Wij werken in de regio’s Groot Rotterdam en Groot Den Haag.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.