Uw interieurschoonmaak is bij ons in vakkundige handen.

Goede interieurschoonmaak, een succesvolle onderneming kan niet zonder!

Een schoon bedrijfspand is een essentieel onderdeel van het succes van uw bedrijf. U wilt immers dat uw medewerkers optimaal kunnen presteren en uw gasten zich op hun gemak voelen. Een schone omgeving biedt de ideale omstandigheden voor beide.

Met onze vakkundig en proactieve interieurschoonmaak, heldere afspraken en korte communicatielijnen zorgen wij ervoor dat uw bedrijfspand elke dag weer een waar visitekaartje is. Een plek waar u medewerkers efficiënt kunnen werken en uw gasten met plezier komen. Een schoon bedrijfspand om trots op te zijn.

Interieurschoonmaak, voor een schone ruimte om trots op te zijn!

Onze interieurschoonmaak -waarbij de werkplekken, vergaderruimtes, sanitair, trappenhuis en portieken periodiek worden schoonmaak en bijgehouden- zorgt ervoor dat uw ruimtes altijd representatief en schoon zijn. Laat dit over aan DFP Schoon en u heeft hier geen omkijken meer naar.

Interieurschoonmaak: Wat u van ons mag verwachten

Ieder interieur en werkplek is anders. Daarom is ook geen schoonmaak hetzelfde. Wij stemmen de schoonmaak van uw ruimtes af op uw wensen. Geen ’13-in-een-dozijn interierschoonmaak’, maar maatwerk.

Zo bent u altijd gegarandeerd van optimaal schone ruimtes zonder dat u hier omkijken naar heeft. Iedere dag opnieuw.

STOF AFNEMEN

STOFZUIGEN

SPINRAG VERWIJDEREN

HORIZONTALE VLAKTES REINIGEN

AFNEMEN DEUREN EN TASTPLEKKEN

Interieurschoonmaak werkwijze

Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en hebben service in het bloed zitten. Ze zijn betrokken en ervaren en gaan voor een optimaal schoonmaakresultaat. Merken zij dat de schoonmaakbehoeften veranderd, dan springen ze hier op in. We denken met u mee en gaan voor niets minder dan uw 100% ervaren en betrokken.
Zij gaan iedere dag voor een optimaal interieurschoonmaak-resultaat van uw interieur.

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Iedere ruimte heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften afhankelijk van de gebruikswijze- en intensiviteit, aankleding en indeling. Omdat geen enkele ruimte hetzelfde is geven wij altijd persoonlijk advies op maat.
Wij komen graag bij u langs om een schoonmaaktaxatie te doen en uw wensen hierin te bespreken. Zo weet u precies wat u van onze interieurschoonmaak kunt verwachten. Heldere afspraken, daar staan wij voor

Uitstekend interieurschoonmaakwerk

Naast dat u vakwerk van onze schoonmaakmedewerkers kunt verwachten, zullen onze rayonmanagers regelmatig de kwaliteit van het interieurschoonmaakwerk controleren. Zodat deze ten alle tijden voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Uiteraard bespreken zij met u de resultaten en de actualiteit van de schoonmaakbehoeften van de ruimtes. Met korte communicatie lijnen en een vast contactpersoon zorgen wij voor goede bereikbaarheid en persoonlijk contact.

Onze beloften:
Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

 Uitstekend schoonmaakwerk
 Korte lijnen, heldere afspraken
 op de hoogte van actuele regelgeving

 Vakkundige en toegewijde medewerkers
 Allround, thuis in iedere branche
 geen contracten

Onze overige
schoonmaakdiensten

Als allround schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan. Van advies tot uitvoering en ook voor de levering van reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen zijn wij uw partner.
Een greep uit de schoonmaakdiensten die wij graag voor u verzorgen. Heeft u andere schoonmaakwensen, neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag wat we daarin voor u kunnen betekenen.

DFP Schoon is thuis in uw branche

Iedere branche heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften en daarin zijn eigen geldende normering en kwaliteitseisen. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf en zijn van iedere branche op de hoogte op de (door de overheid) gestelde hygiëne- en veiligheidseisen. Deze kennis in combinatie met onze toewijding, no-nonsense houding en vakkundige aanpak zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw organisatie bij ons altijd in goede handen is

 
INTERIEURSCHOONMAAK
 
INTERIEURSCHOONMAAK
 
INTERIEURSCHOONMAAK
 
INTERIEURSCHOONMAAK

DFP Schoon is werkzaam in uw regio

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs. Ongeacht waar uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid zich bevindt. Wij werken in de regio’s Groot Rotterdam en Groot Den Haag.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.