Kantoorschoonmaak, voor een representatief kantoor.

Kantoorschoonmaak: een succesvol bedrijf kan niet zonder. Een schoon bedrijfspand is essentieel onderdeel van het succes van uw bedrijf. Dagelijks vinden er veel activiteiten in uw bedrijfspand plaats. U wilt dan ook dat uw bedrijfspand er schoon en representatief uitziet. Ons vakkundig en proactieve kantoorschoonmaak, heldere afspraken en korte communicatielijnen zorgen ervoor dat uw bedrijfspand elke dag weer een waar visitekaartje is. Een schoon bedrijfspand om trots op te zijn.

Kantoorschoonmaak: wat u van ons mag verwachten.

Kantoorschoonmaak is vakwerk én maatwerk. Uw bedrijf en bedrijfspand is uniek. Een standaard schoonmaakwerkplan zou deze te kort doen. Daarom leveren wij geen ’13-in-een-dozijn kantoor schoonmaak’, maar stemmen wij deze af op de schoonmaakbehoeften van uw ruimtes en uw wensen. Dat vinden wij vanzelfsprekend.
Hierdoor kunnen wij u de belofte maken dat uw ruimtes er na onze kantoorschoonmaak er fris en representatief uitzien. Precies zoals u wenst.

STOF AFNEMEN VAN WERKPLEKKEN

STOFZUIGEN

HORIZONTALE VLAKTES REINIGEN

AFNEMEN DEUREN EN TASTPLEKKEN

PRULLENBAKKEN LEGEN

Kantoorschoonmaak, onze werkwijze.

Onze medewerkers zijn vakkundig, ervaren en betrokken. Zij gaan iedere dag voor een optimaal kantoorschoonmaak-resultaat van uw interieur. Zij zijn zich bewust van de waarde van een schone kantooromgeving voor u, uw bezoekers en medewerkers. Deze verantwoordelijkheid vertalen zij in uitstekend schoonmaakwerk en een optimaal schone kantooromgeving

Optimaal schoon, wat verstaat ú daar onder?

Iedere kantoorruimte heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften afhankelijk van de gebruikswijze- en intensiviteit, aankleding en grootte. Omdat geen enkele kantoorruimte hetzelfde is geven wij altijd persoonlijk advies op maat.
Wij komen graag bij u langs om een schoonmaaktaxatie te doen en uw wensen hierin te bespreken. Aan de hand hiervan geven wij een schoonmaakadvies op maat voor al uw kantoorruimtes met een concreet en overzichtelijk werkplan. Zo weet u precies wat u van onze kantoorschoonmaak kunt verwachten. Heldere afspraken, daar staan wij voor.

Wij garanderen kwaliteit.

Naast dat u vakwerk van onze schoonmaakmedewerkers kunt verwachten, zullen onze rayonmanagers regelmatig de kwaliteit van ons kantoorschoonmaakwerk controleren. Zodat deze ten alle tijden voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Uiteraard bespreken zij met u de resultaten en de actualiteit van de schoonmaakbehoeften van de kantoorruimtes. Met korte communicatie lijnen en een vast contactpersoon zorgen wij voor goede bereikbaarheid en persoonlijk contact.

Kantoorschoonmaak, wanneer u wenst.

Wij staan klaar voor op de momenten dat u dat wenst. ’s Ochtends en ’s avonds, maar uiteraard ook overdag. Wij bekijken samen met u welk moment het meest geschikt is zodat het bedrijfsproces zo min mogelijk hinder ondervindt van de schoonmaakwerkzaamheden. Veel kantoorschoonmaakwerkzaamheden kunnen uitstekend overdag gedaan worden zonder noemenswaardige (geluids)hinder.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

DFP schoon voert dagelijks de kantoorschoonmaak uit bij vele tevreden klanten in diverse sectoren. Wilt u weten wat DFP Schoon voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van kantoorschoonmaak? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Onze beloften: wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

 Uitstekend schoonmaakwerk
 Korte lijnen, heldere afspraken
 op de hoogte van de actuele regelgeving

 Vakkundige en toegewijde medewerkers
 Allround, thuis in iedere branche
 geen contracten

Onze overige
schoonmaakdiensten

Als allround schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan. Van advies tot uitvoering. Ook voor de levering van reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen zijn wij uw partner.

Heeft u andere schoonmaakwensen, neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag wat we daarin voor u kunnen betekenen

DFP Schoon is thuis in iedere branche.

Iedere branche heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften en daarin zijn eigen geldende normering en kwaliteitseisen. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf, hier zijn wij dan ook volledig in thuis. Deze kennis in combinatie met onze toewijding, no-nonse houding en vakkundige aanpak zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw organisatie in goede handen is.

 
KANTOORSCHOONMAAK
 
KANTOORSCHOONMAAK
 
KANTOORSCHOONMAAK
 
KANTOORSCHOONMAAK

DFP Schoon is werkzaam in uw regio

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs. Ongeacht waar uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid zich bevindt. Wij werken in de regio’s Groot Rotterdam en Groot Den Haag.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.