Kantoor schoonmaak in Groot Rotterdam/Groot Den Haag. Voor een representatief schoon kantoor in Groot Rotterdam/Groot Den Haag.

Kantoor schoonmaak in Groot Rotterdam/Groot Den Haag: een succesvol bedrijf kan niet zonder een goede schoonmaak. Een schone omgeving straalt succes uit en zorgt voor een optimaal werkklimaat voor uw werknemers. Het zorgt ervoor dat uw bedrijfspand en kantoor een waar visitekaartje zijn. Daar ontvangt u uw klanten met trots!

Wilt u geen omkijken hebben naar de schoonmaak van uw kantoor of bedrijfspand in Groot Rotterdam/Groot Den Haag, maar dit wel tot in de puntjes verzorgd hebben? Wij staan voor u klaar. De schoonmaak van uw pand is bij ons in vakkundige en toegewijde handen.

Wij werken met vakkundig opgeleid personeel, heldere afspraken en korte communicatielijnen, waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare schoonmaakpartner in Groot Rotterdam/Groot Den Haag.

De schoonmaak van uw kantoor en bedrijfspand in vakkundige handen.

Ieder kantoor en bedrijfspand is anders. De functie, de ligging, de indeling en het interieur bepalen in de grote mate de schoonmaakbehoeften. Dit vraagt om maatwerk en dat leveren wij dan ook.

Wij stemmen onze kantoor schoonmaak diensten af op de schoonmaakbehoeften van uw kantoor of bedrijfspand in Groot Rotterdam/Groot Den Haag. Onze vakkundige medewerkers voeren dit met toewijding en vakkundigheid uit zodat u 100% tevreden zult zijn met het resultaat. Dat vinden wij vanzelfsprekend.

STOF AFNEMEN VAN WERKPLEKKEN

STOFZUIGEN

HORIZONTALE VLAKTES REINIGEN

AFNEMEN DEUREN EN TASTPLEKKEN

PRULLENBAKKEN LEGEN

Kantoor schoonmaak van uitstekende kwaliteit.

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van ons eigen werk. We willen immers dat u geen enkel omkijken heeft naar de kantoor schoonmaak. Daarom werken wij met goed opgeleid personeel (zij worden regelmatig bijgeschoold) en werken wij met korte communicatielijnen.
Meer weten over hoe wij u zorgen dat de kantoor schoonmaak van u onderneming tot in de puntjes is verzorgd? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend meer informatie.

Korte lijnen en heldere afspraken. Daar kunt u van op aan.

Naast dat u vakwerk van onze schoonmaakmedewerkers kunt verwachten, zullen onze rayonleiders regelmatig de kwaliteit van ons eigen kantoorschoonmaakwerk te controleren.

Waarom wij zo kritisch zijn op ons eigen werk? Omdat wij vinden dat u daar recht op heeft. U verwacht van onze hoge kwaliteit en die verwachtingen willen ten alle tijden waarmaken.  Dat doen wij met plezier!

Flexibele kantoorschoonmaak Groot Rotterdam/Groot Den Haag. Wanneer komt het u uit?

Wij staan voor u klaar  op de momenten dat u dat wenst. ’s Ochtends en ’s avonds, maar uiteraard ook overdag. Wij bekijken samen met u welk moment het meest geschikt is om schoon te maken, zodat het bedrijfsproces zo min mogelijk hinden.

Veel kantoorschoonmaakwerkzaamheden kunnen uitstekend overdag gedaan worden zonder noemenswaardige (geluids)hinder.

Onze beloften: wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

 Uitstekend schoonmaakwerk
 Korte lijnen, heldere afspraken
 op de hoogte van de actuele regelgeving

 Vakkundige en toegewijde medewerkers
 Allround, thuis in iedere branche
 geen contracten

Onze overige
schoonmaakdiensten in Groot Rotterdam/Groot Den Haag.

Als allround schoonmaakbedrijf in Groot Rotterdam/Groot Den Haag bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan. Van advies tot uitvoering. Uiteraard stemmen wij onze schoonmaakdiensten volledig af op uw wensen.

Voor iedere situatie bieden wij graag een oplossing. Daarvoor zijn wij uw facilitair partner.

DFP Schoon is thuis in iedere branche in Groot Rotterdam/Groot Den Haag.

Iedere branche heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften en daarin zijn eigen geldende normering en kwaliteitseisen. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf, hier zijn wij dan ook volledig in thuis. Deze kennis in combinatie met onze toewijding, no-nonse houding en vakkundige aanpak zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw kantoor in Groot Rotterdam/Groot Den Haag in goede handen is.

 
KANTOOR SCHOONMAAK IN ROTTERDAM
 
KANTOOR SCHOONMAAK IN ROTTERDAM
 
KANTOOR SCHOONMAAK IN ROTTERDAM
 
KANTOOR SCHOONMAAK IN ROTTERDAM

DFP Schoon is werkzaam in uw regio

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs. Ongeacht waar uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid zich bevindt. Wij werken in de regio’s Groot Rotterdam en Groot Den Haag.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.