Schoonmaak in het onderwijs, daar zijn wij meester in.

Het beste onderwijs bieden voor uw leerlingen, dat is de missie van uw school. Een goede en prettige leeromgeving begint bij een brandschone omgeving. Een hele klus in een omgeving die zo intensief gebruikt wordt als een school. De klaslokalen, de vloeren, het sanitair elke dag wordt een stevig beroep op hen gedaan. Het onderhoud en schoonmaken hiervan vraagt vakkennis en expertise. En dat is wij bieden!

Een schone school is een succesvolle school

Wij zijn uw partner op het gebied schoonmaak in het onderwijs. Met jaren ervaring en vele klanten in het onderwijs durven wij u de belofte te maken dat wij telkens weer, bij iedere schoonmaak, de hoogwaardige kwaliteit leveren die u wenst. Terwijl u en uw medewerkers zich inzetten voor de scholing van uw leerlingen, zorgen wij dat zij in de meest optimale omstandigheden hun werk kunnen doen. Samen zorgen we ervoor dat de leerlingen van uw onderwijsinstelling, dagelijks in een optimale omgeving aan de slag kunnen.

Wat  u van ons mag verwachten.

Schoonmaken in het onderwijs is vakwerk én maatwerk. Iedere onderwijsinstelling heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften welke afhankelijk is van gebruiksintensiviteit en functie van de verschillende ruimtes. Maar ook de bouw van de school, het tijdstip en uw specifieke wensen spelen een zeer belangrijke rol bij de planning van de schoonmaakwerkzaamheden.

Daarom leveren wij geen ’13-in-een-dozijn schoonmaak’, maar stemmen wij deze af op de schoonmaakbehoeften van uw onderwijsinstelling en uw wensen. Dat vinden wij vanzelfsprekend.

INTERIEURSCHOONMAAK

GLASBEWASSING

DIEPTEREINIGING KEUKEN EN SANITAIR

VLOERONDERHOUD

LEVERING SCHOONMAAK- EN SANITAIRE ARTIKELEN

Alles in huis voor de beste schoonmaak van uw onderwijsinstelling.

Een schone school is essentieel onderdeel van de succesformule van uw onderwijsinstelling. Uw leerlingen voelen zich beste in een brandschone omgeving. Dit heeft een positieve invloed op hun leerprestaties. Want sanitair dat onaangenaam ruikt, stoffige klaslokalen of slecht onderhouden vloeren leiden tot ongemak en mogelijk ongelukken.
U staat er dan ook op dat uw school brandschoon en representatief is. Met onze vakkundige en proactieve aanpak, heldere afspraken en korte communicatielijnen zorgen wij ervoor dat uw onderwijsinstelling iedere dag een frisse en brandschone leeromgeving is voor uw leerlingen.

Schoonmaak in het onderwijs, onze werkwijze.

Onze medewerkers zijn vakkundig, ervaren en betrokken. Zij zijn zich bewust dat een schone school bijdraagt aan een succesvolle leeromgeving voor uw leerlingen. Ieder dag zetten zij dan ook het beste beentje voor. Zij gaan voor een optimaal schoonmaakresultaat. Zij werken proactief, signaleren en rapporteren (schoonmaak)knelpunten en denken actief mee op welke wijze u meer uit uw schoonmaakbudget kunt halen. 

Schoonmaak in het onderwijs, advies op maat.

Geen enkele onderwijsinstelling is hetzelfde. Daarom geven wij altijd persoonlijk advies op maat. Wij komen graag bij u langs om uw wensen op het gebied van schoonmaak te bespreken.
Aan de hand hiervan geven wij een schoonmaakadvies op maat en maken wij voor al uw ruimtes concreet en overzichtelijk werkplan. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Heldere afspraken, dat vinden wij vanzelfsprekend!

Uitstekend schoonmaak voor uw onderwijsinstelling.

Naast dat u vakwerk van onze schoonmaakmedewerkers kunt verwachten, zullen onze rayonmanagers regelmatig de kwaliteit van het schoonmaakwerk in uw school controleren. Zodat deze ten alle tijden voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Uiteraard bespreken zij met u de resultaten en de actualiteit van de schoonmaakbehoeften van de ruimtes. Met korte communicatie lijnen en een vast contactpersoon zorgen wij voor goede bereikbaarheid en persoonlijk contact.

Onze beloften: wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

  Uitstekend schoonmaakwerk
  Korte lijnen, heldere afspraken
  op de hoogte van de actuele regelgeving

  Vakkundige en toegewijde medewerkers
  allround, thuis in iedere branche
  geen contracten

Onze overige
schoonmaakdiensten

Als allround schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan. Van advies tot uitvoering. Ook voor de levering van reinigings middelen en sanitaire artikelen zijn wij uw partner.

DFP Schoon is thuis in iedere branche

Iedere branche heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften en daarin zijn eigen geldende normering en kwaliteitseisen. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf en zijn van iedere branche op de hoogte op de (door de overheid) gestelde hygiëne- en veiligheidseisen. Deze kennis in combinatie met onze toewijding, no-nonsense houding en vakkundige aanpak zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw organisatie bij ons altijd in goede handen is.

DFP Schoon is werkzaam in uw regio

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs. Ongeacht waar uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid zich bevindt. Wij werken in de regio’s Groot Rotterdam en Groot Den Haag.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.