Uw ontruiming in vertrouwde handen.

De ontruimingsschoonmaak van uw pand wilt u vakkundig, snel en discreet afgehandeld hebben. DFP schoon is voor u de partner die de volledige ontruimingsschoonmaak tot in de puntjes verzorgt. Zo heeft u uw pand snel, schoon tot uw beschikking.  

Met onze vakkundige en proactieve medewerkers, heldere afspraken en korte communicatielijnen zorgen wij ervoor dat wij u volledig ontzorgen op schoonmaakgebied. U heeft geen omkijken meer naar de ontruimingsschoonmaak van uw objecten.

Ontruimingsschoonmaak: vakkundig en snel.

Ontruimen is vakwerk én maatwerk. Veelal is er sprake van een bijzondere situatie alvorens over wordt gegaan op ontruimen.

Dit kan zijn het overlijden van de bewoner van het pand, maar ook dat het pand tijdelijk bezet is geweest door krakers. Ongeacht de situatie draagt DFP Schoon zorg voor een snelle, vakkundige en discrete afhandeling van de ontruiming.

Ontruimingsschoonmaak, wij leveren maatwerk.

De ontruiming van uw pand wilt u snel en vakkundig geregeld hebben zodat het pand snel opnieuw te betrekken is. Omdat geen situatie hetzelfde is bekijken wij per ontruiming de behoeftes en stemmen hier onze schoonmaak op af. Dat vinden wij vanzelfsprekend.

VERWIJDEREN INBOEDEL

VERWIJDEREN EN AFVOEREN AFVAL

SCHOONMAKEN EN DESINFECTEREN RUIMTES

HERSTELWERKZAAMHEDEN UITVOEREN

Binnen no-time is uw pand vakkundig ontruimd.

Onze medewerkers zijn vakkundig, ervaren en betrokken. Zij begrijpen dat u uw pand snel ontruimt en schoon opgeleverd wilt hebben. Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij maken vooraf heldere afspraken zodat u weet wat u kunt verwachten. Uiteraard is het werken met een strakke deadline geen enkel probleem.  Binnen no time wordt uw pand fris opgeleverd.

Onze beloften:
We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

  Uitstekend schoonmaakwerk
  Korte lijnen, heldere afspraken
  op de hoogte van actuele regelgeving

  VAKKUNDIGE EN TOEGEWIJDE MEDEWERKERS
  ALLROUND, THUIS IN IEDERE BRANCHE
  geen contracten

Onze overige
schoonmaakdiensten

Heeft u naast onze ontruimingsschoonmaak behoeften aan andere schoonmaakdiensten? Dan heeft u aan ons uw ideale facilitaire partner.

Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf dat een breed scala aan schoonmaakoplossingen aanbiedt. We kijken altijd naar de specifieke schoonmaakwensen en hier stemmen wij de schoonmaak werkzaamheden op afstemmen. Wij leveren vakwerk en maatwerk.

DFP Schoon is thuis in iedere branche

Iedere branche heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften en daarin zijn eigen geldende normering en kwaliteitseisen. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf en zijn van iedere branche op de hoogte op de (door de overheid) gestelde hygiëne- en veiligheidseisen. Deze kennis in combinatie met onze toewijding, no-nonsense houding en vakkundige aanpak zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw organisatie bij ons altijd in goede handen is.

 
ONTRUIMINGSSCHOONMAAK

DFP Schoon is werkzaam in uw regio

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs. Ongeacht waar uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid zich bevindt. Wij werken in de regio’s Groot Rotterdam en Groot Den Haag.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.