Opleverschoonmaak, voor ieder (ver)bouwproject.

De bouw-/opleverschoonmaak is het sluitstuk van een veel omvattend (bouw)proces. De puntjes op de i alvorens het project opgeleverd kan worden.
Hier wilt u geen tijd in verliezen, maar u wilt wel dat dit uitstekend gebeurd.
DFP schoon is uw partner voor de opleverschoonmaak van uw projecten. Wij begrijpen wat werken met deadlines inhoud en dat dit vakwerk, flexibiliteit en betrouwbaarheid vraagt. Dat is voor ons geen enkel probleem.

Opleveringsschoonmaak: snel, vakkundig en tot in de puntje verzorgd.

Onze duidelijke planning en heldere afspraken met betrekking to uw opleverschoonmaak zorgen ervoor dat deze efficiënt en naar uw volle tevredenheid uitgevoerd wordt. Hiermee bent een gegarandeerd van een volledig schoon en gebruiksklaar bouwproject, zonder dat uw project vertraging oploopt.
Voorafgaande aan de opleverschoon bezoeken wij met u(w opzichter) de locatie om de werkzaamheden op te nemen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een uitstekende inschatting maken van de benodigde werkzaamheden en tijdsduur van uw opleverschoonmaak. U ontvangt een heldere offerte en werkplan zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten.

Opleveringsschoonmaak: verbouwing, verhuur- of verkoop klaar maken van uw pand.

Uiteraard kan van onze opleverschoonmaakdienst gebruikt gemaakt worden bij het verhuur- of verkoop klaar maken van uw woning, bedrijfspand, horecagelegenheid of andere gebouwen.

Opleverschoonmaak: Wat mag u van ons mag verwachten.

Opleverschoonmaak is vakwerk én maatwerk. Uw object of project is uniek en heeft daarom behoeften aan zijn eigen aanpak. Wij werken dan ook niet met standaard opleverschoonmaakplannen, maar kijken gericht naar de schoonmaakbehoeften en wensen. Dat vinden wij vanzelfsprekend.
Hierdoor kunnen wij u de belofte maken dat wij ieder project tot in de puntjes verzorgd en schoongemaakt opleveren. Precies zoals u wenst.

GEVELREINIGING

KITRESTEN VERWIJDEREN

LIJMRESTEN VERWIJDEREN

SANITAIRE RUIMTES ONTKALKEN

GLASBEWASSING

MACHINAAL VEGEN EN SCHROBBEN VAN VLOEREN

CEMENTSLUIER VERWIJDEREN

STICKERS VERWIJDEREN

Opleverschoonmaak werkwijze

Onze medewerkers zijn vakkundig, ervaren en pro-actief. Met opgestroopte mouwen en een dosis specialistisch kennis gaan zij voor u aan de slag om binnen no-time uw bouwproject op te leveren. Met oog voor kwaliteit en detail weten zij van aanpakken en leveren zichtbare schoonmaak kwaliteit.
Zij gaan iedere dag voor een optimaal kantoorschoonmaak-resultaat van uw interieur.
Ieder oplever project heeft zijn eigen bijzonderheden, geen één opleverschoonmaak is hetzelfde. Dat begrijpen. Daarom stemmen wij van te voren goed met u af wat uw wensen en verwachtingen zijn. U ontvangt vanzelfsprekend en heldere offerte en opleverschoonmaakplan. Goede communicatie is zeer belangrijk voor een succesvolle oplevering. Heldere afspraken, daar staan wij voor.

Opleveringsschoonmaak wanneer u wenst.

Wij staan klaar voor op de momenten dat u dat wenst. ’s Ochtends en ’s avonds, maar uiteraard ook overdag en in het weekend. Wij bekijken samen met u welk moment het meest geschikt is zodat de bouwwerkzaamheden zo min mogelijk hinder ondervinden van de schoonmaakwerkzaamheden. Veel opleveringsschoonmaak-handelingen kunnen nog voor de afronding van de bouw plaats vinden. Hiermee bespaart u tijd en geld. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Uitstekende opleveringsschoonmaak, wij garanderen kwaliteit

Naast dat u vakwerk van onze schoonmaakmedewerkers kunt verwachten, zullen onze rayonmanagers regelmatig de kwaliteit van ons opleveringsschoonmaakwerk controleren. Zodat deze ten alle tijden voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Met korte communicatie lijnen en een vast contactpersoon zorgen wij voor goede bereikbaarheid en persoonlijk contact.

Neem contact met ons op

DFP schoon heeft vele trouwe klanten in de (ver)bouwsector waarbij wij de opleverschoonmaak dagelijks met volle tevredenheid uitvoeren. Wilt u weten wat DFP schoon voor uw bedrijf of bouwproject kan betekenen op het gebied van opleverschoonmaak? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Onze beloften:
Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

 Uitstekend schoonmaakwerk
 Korte lijnen, heldere afspraken
 op de hoogte van actuele regelgeving

 Vakkundig en toegewijde medewerkers
 allround, thuis in iedere branche
 Uniek PPZ Concept

Onze overige
schoonmaakdiensten

Als allround schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan. Van advies tot uitvoering en ook voor de levering van reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen zijn wij uw partner.
Een greep uit de schoonmaakdiensten die wij graag voor u verzorgen. Heeft u andere schoonmaakwensen, neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag wat we daarin voor u kunnen betekenen.

DFP Schoon is thuis in iedere branche

Iedere branche heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften en daarin zijn eigen geldende normering en kwaliteitseisen. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf en zijn van iedere branche op de hoogte op de (door de overheid) gestelde hygiëne- en veiligheidseisen. Deze kennis in combinatie met onze toewijding, no-nonsense houding en vakkundige aanpak zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw organisatie bij ons altijd in goede handen is.

 
OPLEVERSCHOONMAAK
 
OPLEVERSCHOONMAAK
 
OPLEVERSCHOONMAAK
 
OPLEVERSCHOONMAAK

DFP Schoon is werkzaam in uw regio

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs. Ongeacht waar uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid zich bevindt. Wij werken in de regio’s Groot Rotterdam en Groot Den Haag.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.