Reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen voor een brandschoon resultaat.

Trots door uw bedrijfspand, kantoor, werkplaats of winkel lopen, dat wil iedere ondernemer. Goede schoonmaak en onderhoud van uw pand is dan ook essentieel. De reinigings- en onderhoudsmiddelen die u hiervoor kiest hebben hier grote invloed op. Het kiezen van de juiste producten kan lastig zijn, maar is erg belangrijk. Verkeerde producten kunnen immers leiden tot (permanente) schade aan uw pand.
Naast gedegen advies levert DFP schoon een uitgebreid assortiment aan onderhouds- en reinigingsmiddelen, hygiëne- en disposable artikelen, sanitaire artikelen en papierwaren.

Reingingsmiddelen en sanitaire artikelen voor een brandschoon resultaat.

Door onze jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche weten wij dat een schone en frisse omgeving een voorwaarde is voor representatief voorkomen van uw pand. Of dit nu gaat om een bedrijfspand, kantoor, ziekenhuis of kinderdagverblijf, professionele keuken of school, hygiëne is van uitermate groot belang. U wilt dat uw pand er altijd schoon en goed onderhouden uitziet. Met de reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen van DFP Schoon is dat geen enkel probleem. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen voor iedere situatie.

Glasbewassing, vloerreiniging, reguliere schoonmaak of dieptereiniging, iedere schoonmaak heeft zijn eigen doel en daarmee ook zijn eigen specifieke middelen en materialen die u hierbij nodig heeft. DFP Schoon kan u hierover adviseren zodat u er zeker van bent dat u een optimaal schoonmaakresultaat behaald. Onze reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen collectie is van uitstekende kwaliteit – zoals u van ons gewend bent- en voldoet gegarandeerd aan uw wensen.
DFP Schoon, uw adviseur en leverancier van al reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen.

REINIGINGSMIDDELEN – EN ONDERHOUDSMIDDELEN

HYGIËNE SYSTEMEN

SANITAIRE ARTIKELEN

DISPOSABLES

Reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen voor brandschoon resultaat.

Glasbewassing, vloerreiniging, reguliere schoonmaak of dieptereiniging, iedere schoonmaak heeft zo’n eigen doel en daarmee ook middelen en materialen die u nodig heeft. DFP schoon kan u hierover adviseren zodat u er zeker van bent dat u een optimaal schoonmaakresultaat behaald. Het is dan ook vanzelfsprekend dat u alleen de beste en hoogwaardige middelen wenst te gebruiken voor de schoonmaak van uw object. De reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen collectie van DFP schoon is van uitstekende kwaliteit en voldoet gegarandeerd aan uw wensen.

Wat kunt u van ons verwachten.

De aanschaf van reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen is niet iets wat u even tussen neus en lippen door doet. U wilt hoogwaardige kwaliteitsproducten voor een optimaal resultaat. Wij voorzien u graag van advies zodat u een gedegen keuze kunt maken uit onze collectie.
Onze collectie bevat onder andere: reinigings- en onderhoudsmiddelen, hygiëne systemen, sanitaire artikelen, disposables
Wij leveren onder andere aan bedrijven, zorginstellingen, kinderdagverblijven, scholen, professionele keukens en ziekenhuizen

Wij garanderen uitstekende kwaliteit.

Wij leveren u altijd uitstekende producten, gegarandeerd. Wij houden nauwlettend de ontwikkelingen in de schoonmaakbranche in de gaten zodat wij u altijd de meest actuele en hoogwaardige oplossingen kunnen bieden Voor uw bestellingen en vragen heeft een vast contactpersoon.

Werkwijze

Neem contact met ons. Wij maken graag met u een afspraak om vrijblijvend met u uw wensen te bespreken. Wij voorzien u graag van advies. Onze collectie biedt voor iedere schoonmaakbehoeften een uitstekende uitkomst.

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Iedere ruimte heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften afhankelijk van de gebruikswijze- en intensiviteit, aankleding en grootte. Omdat geen enkele ruimte hetzelfde is geven wij altijd persoonlijk advies op maat.
Wij komen graag bij u langs om een schoonmaaktaxatie te doen en uw wensen hierin te bespreken. Aan de hand hiervan geven wij een schoonmaakadvies op maat voor al uw ruimtes met een concreet en overzichtelijk de mogelijkheid die onze collectie hierin bied..

Onze beloften:
Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

  Uitstekend schoonmaakwerk
  Korte lijnen, heldere afspraken
  op de hoogte van de actuele regelgeving

  Vakkundige en toegewijde medewerkers
  Allround, thuis in iedere branche
  geen contracten

Onze overige
schoonmaakdiensten

Als allround schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan. Van advies tot uitvoering en ook voor de levering van reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen zijn wij uw partner.
Een greep uit de schoonmaakdiensten die wij graag voor u verzorgen. Heeft u andere schoonmaakwensen, neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag wat we daarin voor u kunnen betekenen.

DFP Schoon is thuis in iedere branche

Iedere branche heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften en daarin zijn eigen geldende normering en kwaliteitseisen. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf en zijn van iedere branche op de hoogte op de (door de overheid) gestelde hygiëne- en veiligheidseisen. Deze kennis in combinatie met onze toewijding, no-nonsense houding en vakkundige aanpak zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw organisatie bij ons altijd in goede handen is.

 
REINIGINGSMIDDELEN EN SANITAIRE ARTIKELEN

DFP Schoon is werkzaam in uw regio

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs. Ongeacht waar uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid zich bevindt. Wij werken in de regio’s Groot Rotterdam en Groot Den Haag.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.