VvE schoonmaak: omdat een brandschoon wooncomplex staat voor gegarandeerd woongenot.

Uw woning is niet zomaar een plek, maar uw thuis. Hier wilt u onbezorgd kunnen wonen en uw gasten met trots ontvangen. Slecht onderhouden en schoongemaakte hallen, portieken, liften en trappen in uw wooncomplex zijn u dan ook een doorn in het oog. Met de VvE schoonmaak van DFP Schoon bent u en uw medebewoners gegarandeerd van een frisse en schone uitstraling van uw wooncomplex. Welkom thuis!

VvE schoonmaak, voor een ‘welkom thuis’ gevoel.

U wilt als VvE uw schoonmaak en onderhoud van uw wooncomplex kunnen overlaten een vakkundige en ervaren partij. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een totaaloplossing voor al uw VvE schoonmaak- en onderhoudswensen.

Van glasbewassing tot vloeronderhoud en van reguliere schoonmaak tot opleverschoonmaak. Met DPF Schoon als uw VvE schoonmaak partner heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud en schoonmaak van uw woningcomplex.

Wij gaan niet enkel voor het beste VvE schoonmaak- en onderhoudsresultaat, maar zijn betrokken, proactief, werken met korte lijnen en concurrerende tarieven.
Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Vele tevreden klanten zijn u inmiddels voorgegaan wij laten u dan ook graag  ervaren wat wij voor u en uw VvE kunnen betekenen.

VvE schoonmaak: Wat mag u van ons mag verwachten.

De VvE schoonmaak van uw wooncomplex is vakwerk én maatwerk. Ieder wooncomplex heeft zijn eigen behoeften. Uiteraard staan uw wensen als VvE daarin centraal. Daarom leveren wij maatwerk en bieden wij een oplossing voor iedere VvE schoonmaak en onderhoudsvraag. Dat vinden wij vanzelfsprekend.

INTERIEURSCHOONMAAK

GLASBEWASSING

VLOERONDERHOUD

LEVERING SCHOONMAAK- EN SANITAIRE ARTIKELEN

DFP Schoon heeft alles in huis voor uw VvE- schoonmaak

Een schone en goed onderhouden hal, portiek, trap en lift dragen bij aan het woongenot in uw wooncomplex. U voelt zich immers pas echt thuis in een schone en goed onderhouden omgeving. Ook uw gasten ontvangt u het liefst in een omgeving die representatief en goed onderhouden uitziet.
U staat er dan ook op dat u wooncomplex brandschoon en representatief is. Met onze vakkundige en proactieve aanpak, heldere afspraken en korte communicatielijnen zorgen wij ervoor dat uw wooncomplex elke dag weer een frisse woonomgeving is, waar u met plezier zult wonen.

VvE schoonmaak werkwijze

Onze medewerkers zijn vakkundig, ervaren en betrokken. Zij gaan iedere dag voor een optimaal schoonmaak-resultaat van uw wooncomplex. Zij werken proactief waarbij ze hun ogen altijd open houden voor knelpunten en bijzonderheden op het gebied van de schoonmaak.

VvE schoonmaak advies op maat

Iedere wooncomplex heeft zijn eigen VvE schoonmaakbehoeften afhankelijk van de gebruikswijze- en intensiviteit en aankleding, Omdat geen enkel wooncomplex hetzelfde is geven wij altijd persoonlijk advies op maat.
Wij komen graag bij u langs in uw wooncomplex om uw wensen op het gebied van schoonmaak en onderhoud te bespreken.
Aan de hand hiervan geven wij een schoonmaakadvies op maat en maken wij voor al uw ruimtes concreet en overzichtelijk werkplan. Zo weet u precies wat u van onze VvE-service kunt verwachten. Heldere afspraken, daar staan wij voor.

Uitstekend VvE schoonmaakwerk

Naast dat u vakwerk van onze schoonmaakmedewerkers kunt verwachten, zullen onze rayonmanagers regelmatig de kwaliteit van de VvE-servicek controleren. Zodat deze ten alle tijden voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Uiteraard bespreken zij met u de resultaten en de actualiteit van de schoonmaakbehoeften van de ruimtes. Met korte communicatie lijnen en een vast contactpersoon zorgen wij voor goede bereikbaarheid en persoonlijk contact.

Onze beloften:
Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

  Uitstekend schoonmaakwerk
  Korte lijnen, heldere afspraken
  op de hoogte van de actuele regelgeving

  Vakkundige en toegewijde medewerkers
  allround, thuis in iedere branche
  Geen contracten

Onze overige
schoonmaakdiensten

Als allround schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan. Van advies tot uitvoering. Ook voor de levering van reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen zijn wij uw partner.
Heeft u andere schoonmaakwensen, neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag wat we daarin voor u kunnen betekenen.

DFP Schoon is thuis in uw branche

Iedere branche heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften en daarin zijn eigen geldende normering en kwaliteitseisen. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf en zijn van iedere branche op de hoogte op de (door de overheid) gestelde hygiëne- en veiligheidseisen. Deze kennis in combinatie met onze toewijding, no-nonsense houding en vakkundige aanpak zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw organisatie bij ons altijd in goede handen is.

 
VvE schoonmaak

DFP Schoon is werkzaam in uw regio

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs. Ongeacht waar uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid zich bevindt. Wij werken in de regio’s Groot Rotterdam en Groot Den Haag.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.