Vloeronderhoud- en reiniging, voor brandschone en representatieve vloeren.

Goed vloeronderhoud verdient zichzelf terug! Op de vloer van uw kantoor, horecagelegenheid, onderwijsinstelling of bedrijfsruimte worden dagelijks heel wat stappen gezet. Hierdoor ontstaat slijtage en verliest de vloer zijn glans. Goed onderhoud en reiniging voorkomt (blijvende) schade aan uw vloer en zorgt ervoor dat deze er dagelijks brandschoon en representatief uitziet.
Tevens zorgt goed vloeronderhoud ervoor dat de levensduur van uw vloer wordt verlengd.

Vloeronderhoud- en reiniging, voor een vloer om trots op te zijn!

De vloer van uw bedrijfspand is zeer bepalend voor de uitstraling. U wilt dan ook dat deze er schoon en representatief uitziet. Door dagelijks intensief gebruik kunnen echter slijtageplekken ontstaan. Dat doet afbreuk aan de uitstraling van uw pand. Onderhoud en reiniging van uw vloer verlengen de levensduur, voorkomen blijvende schade en zorgen voor een representatieve uitstraling.

Vloeronderhoud- en reiniging: Wat u van ons mag verwachten.

Vloeronderhoud- en reiniging is vakwerk én maatwerk. Het materiaal van uw vloer, de gebruikersintensiteit- en wijze, maar ook de huidige staat en voorgeschiedenis van de vloer is hierin zeer relevant voor de keuze van schoonmaaktechniek- en middelen. Daarom leveren wij geen ’13-in-een-dozijn interieurschoonmaak’, maar stemmen wij deze af op de schoonmaakbehoeften van uw vloer. Dat vinden wij vanzelfsprekend.
Hierdoor kunnen wij u de belofte maken dat uw vloeren er na onze de vloerreiniging weer schoon en representatief zijn. U zou bijna denken dat u weer een nieuwe vloer heeft.

HOUTEN VLOEREN

PVC VLOEREN

(NATUUR)STEEN VLOEREN

INDUSTRIELE VLOEREN

TAPIJT

LINOLEUM

Vloeronderhoud- en reiniging werkwijze

Onze medewerkers zijn vakkundig, ervaren en betrokken. Zij gaan iedere dag voor een optimaal schoonmaak-resultaat.

‘We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.’

Iedere vloer heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften afhankelijk van de gebruikswijze- en intensiviteit, materiaal en staat. Omdat geen enkele ruimte hetzelfde is geven wij altijd persoonlijk advies op maat.
Wij komen graag bij u langs om een schoonmaaktaxatie te doen en uw wensen hierin te bespreken. Aan de hand hiervan geven wij een schoonmaakadvies op maat voor al uw ruimtes met een concreet en overzichtelijk werkplan. Zo weet u precies wat u van onze vloerreiniging kunt verwachten. Heldere afspraken, daar staan wij voor.

Uitstekende vloeronderhoud- en reiniging

Naast dat u vakwerk van onze schoonmaakmedewerkers kunt verwachten, zullen onze rayonmanagers regelmatig de kwaliteit van onze diensten te controleren. Zodat deze ten alle tijden voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Uiteraard bespreken zij met u de resultaten en de actualiteit van de schoonmaakbehoeften van uw vloeren. Met korte communicatie lijnen en een vast contactpersoon zorgen wij voor goede bereikbaarheid en persoonlijk contact.

Onze beloften:
Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat de doen.

 Uitstekend schoonmaakwerk
 Korte lijnen, heldere afspraken
 op de hoogte van de actuele regelgeving

 VAKKUNDIGE EN TOEGEWIJDE MEDEWERKERS
 ALLROUND, THUIS IN IEDERE BRANCHE
 geen Contracten

Onze overige
schoonmaakdiensten

Als allround schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan. Van advies tot uitvoering en ook voor de levering van reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen zijn wij uw partner.
Een greep uit de schoonmaakdiensten die wij graag voor u verzorgen. Heeft u andere schoonmaakwensen, neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag wat we daarin voor u kunnen betekenen.

DFP Schoon is thuis in uw branche

Iedere branche heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften en daarin zijn eigen geldende normering en kwaliteitseisen. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf en zijn van iedere branche op de hoogte op de (door de overheid) gestelde hygiëne- en veiligheidseisen. Deze kennis in combinatie met onze toewijding, no-nonsense houding en vakkundige aanpak zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw bedrijf bij ons altijd in goede handen is.

 
VLOERONDERHOUD- EN REINIGING
 
VLOERONDERHOUD- EN REINIGING
 
VLOERONDERHOUD- EN REINIGING
 
VLOERONDERHOUD- EN REINIGING

DFP Schoon is werkzaam in uw regio

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs. Ongeacht waar uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid zich bevindt. Wij werken in de regio’s Groot Rotterdam en Groot Den Haag.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.