Schoonmaakbedrijf in Barendrecht

Wij zijn uw vakkundig schoonmaakbedrijf in Barendrecht. Met passie en toewijding gaan wij iedere dag aan de slag voor onze klanten in Barendrecht en ver daarbuiten. Of dit nu een kantoor, horecaonderneming, onderwijsinstelling of wooncomplex, wij garanderen schoonmaakkwaliteit.

Hoe wij de beste schoonmaak van uw pand realiseren? Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid (en worden regelmatig bijgeschoold), zijn op de hoogte van de wettelijke normen op het gebied van hygiëne en schoonmaak in uw branche en zijn toegewijd en representatief. Kortom, zij hebben passie voor het schoonmaakvak. Dit ziet u terug in het resultaat van hun schoonmaak. Met DFP Schoon als schoonmaakpartner bent u gegarandeerd van schoon pand. Precies zoals u wenst!

Een schoon Barendrecht!

Als allround schoonmaakbedrijf houden we van no- nonsense, heldere afspraken en uitstekend schoonmaak kwaliteit. Met onze interieurschoonmaak, kantoorschoonmaak, glasbewassing, ontruimingsschoonmaak, diepte reiniging, vloeronderhoud en schoonmaak, opleverschoonmaak bieden wij Barendrecht en omstreken de totaaloplossing voor iedere schoonmaak vraag.

Van kantoor, wooncomplex, horecagelegenheid, onderwijsinstelling of bedrijfspand in Barendrecht. Wij helpen u vakkundig en naar volle tevredenheid, gegarandeerd.

Neem contact met ons op, wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat u van onze allround schoonmaakdiensten kunt verwachten.

Schoonmaak is vakwerk én maatwerk. Dat is niet iets wat u er even bij doet. U wilt het tot in de puntjes geregeld hebben. Daarom leveren wij als vakkundig schoonmaakbedrijf in Barendrecht geen ’13-in-een-dozijn schoonmaak’. Wij stemmen deze af op de schoonmaakbehoeften van uw ruimtes en uw wensen. Dat vinden wij vanzelfsprekend.

Hierdoor kunnen wij u beloven dat uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplexhorecagelegenheid of bedrijfspand in Barendrecht na iedere schoonmaak tiptop schoon zijn en er nóg beter uitzien. Iedere keer opnieuw.

INTERIEUR/KANTOOR SCHOONMAAK

OPLEVERSCHOONMAAK

VvE SCHOONMAAK

GLASBEWASSING

ONTRUIMINGSSCHOONMAAK

DIEPTE REINIGING

LEVERING SCHOONMAAKPRODUCTEN

VLOERONDERHOUD EN SCHOONMAAK

Uitstekend schoonmaakwerk in Barendrecht

Naast dat u vakwerk van onze schoonmaakmedewerkers kunt verwachten, zullen onze rayonmanagers regelmatig de kwaliteit van ons schoonmaakwerk controleren. Zodat deze ten alle tijden voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Uiteraard bespreken zij met u de resultaten en de actualiteit van de schoonmaakbehoeften van de ruimtes. Met korte communicatie lijnen en een vast contactpersoon zorgen wij voor goede bereikbaarheid en persoonlijk contact.

Onze aanpak in Barendrecht

Onze medewerkers zijn vakkundig, ervaren en betrokken. Zij gaan iedere dag voor een optimaal schoonmaak-resultaat van uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid of bedrijfspand in Barendrecht.

We doen wat we zeggen, en we zeggen wat we doen.

 Iedere ruimte heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften afhankelijk van de gebruikswijze- en intensiviteit, aankleding en indeling. Omdat geen enkele ruimte hetzelfde is geven wij altijd persoonlijk advies op maat.

Wij komen graag bij u langs in Barendrecht om een schoonmaaktaxatie uit te voeren en uw wensen te bespreken. Zo weet u precies wat u van onze schoonmaak kunt verwachten.  Heldere afspraken, daar staan wij voor. 

Uitstekend interieurschoonmaakwerk

Naast dat u vakwerk van onze schoonmaakmedewerkers kunt verwachten, zullen onze rayonmanagers regelmatig de kwaliteit van het interieurschoonmaakwerk controleren. Zodat deze ten alle tijden voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Uiteraard bespreken zij met u de resultaten en de actualiteit van de schoonmaakbehoeften van de ruimtes. Met korte communicatie lijnen en een vast contactpersoon zorgen wij voor goede bereikbaarheid en persoonlijk contact.

Onze beloften:
Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

 Uitstekend schoonmaakwerk
 Korte lijnen, heldere afspraken
 op de hoogte van actuele regelgeving

 Vakkundige en toegewijde medewerkers
 Allround, thuis in iedere branche
 Geen contracten

Onze schoonmaakdiensten in Barendrecht

Als allround schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan in Barendrecht. Van advies tot uitvoering. Ook voor de levering van reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen in Barendrecht zijn wij uw partner.

Heeft u andere schoonmaakwensen, neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag wat we daarin voor u kunnen betekenen in Barendrecht.

DFP Schoon is thuis in iedere branche in Barendrecht.

Iedere branche heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften en daarin zijn eigen geldende normering en kwaliteitseisen. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf en zijn van iedere branche op de hoogte op de (door de overheid) gestelde hygiëne- en veiligheidseisen. Deze kennis in combinatie met onze aanpakkersmentaliteit, no-nonsense houding en vakkundige aanpak zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw organisatie in Barendrecht bij ons altijd in goede handen is.

 
SCHOONMAAKBEDRIJF BARENDRECHT
 
SCHOONMAAKBEDRIJF BARENDRECHT
 
SCHOONMAAKBEDRIJF BARENDRECHT
 
SCHOONMAAKBEDRIJF BARENDRECHT

DFP Schoon is werkzaam in uw regio.

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs. Ongeacht waar uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid zich bevindt.

Wij werken in de gehele regio Zuid- Holland, Noord- Holland en Utrecht o.a. in Barendrecht, Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Roderijs, Gorichem en Dordrecht, maar uiteraard ook in Leiden, Ridderkerk, Rijswijk, Nieuwerkerk, Vlaardingen, Spijkenisse, Schiedam en Rotterdam. Bevind uw organisatie zich in het Groene Hart, dan heeft u het zeker getroffen met uw locatie. Ook in Utrecht, Woerden, Gouda, Bodegraven, Waddinxveen, Boskoop en Alphen aan de Rijn en omgeving staan wij voor u klaar.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.