Schoonmaakbedrijf in Bleiswijk

Wij zijn DFP Schoon, uw vakkundige schoonmaakbedrijf in Bleiswijk. Een schone omgeving is de basis van een gastvrije en representatieve omgeving. Het draagt actief bij aan het woon- en werkklimaat en zorgt ervoor dat een ieder zich op zijn of haar gemak voelt. Goede schoonmaak is dan ook essentieel.

Wilt u de schoonmaak van uw bedrijfspand, horecagelegenheid, onderwijsinstelling of wooncomplex tot in de puntjes geregeld hebben. Dan staan wij voor u klaar.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij zorgen voor een effectieve en efficiënte besteding van uw schoonmaakbudget.  Bel 010- 226 32 31

Schoonmaakbedrijf in Bleiswijk

Als allround schoonmaakbedrijf in Bleiswijk kenmerken wij ons door onze  no- nonsense en pro-actieve houding, heldere communicatie en uitstekende schoonmaak kwaliteit.

Wij bieden voor al uw schoonmaakvraagstukken een passende oplossing. Hierbij gaan we uit van de schoonmaakbehoeften van uw pand en de verschillende ruimtes, uw wensen en uw schoonmaakbudget. Door middel van een helder schoonmaakplan op pad zorgen wij ervoor dat uw pand er altijd tot in de puntjes schoon en verzorgd bijstaat.

Neem contact met ons op voor een heldere en vrijblijvende offerte: 010 – 226 32 31

Wij leveren schoonmaak maat- en vakwerk!

Iedere ruimte in uw pand(en) zijn verschillend. Ze hebben ieder hun eigen functionaliteit, indeling en aankleding. Hierdoor is de schoonmaakbehoeften van iedere ruimte ook anders. Onze schoonmaakwerkplannen sluiten zich hierbij aan. Geen ‘dertien-in-een-dozijn’-schoonmaakplannen, maar altijd op maat.

Hierdoor zorgen wij ervoor dat wij méér schoon kunnen realiseren voor hetzelfde budget. Tel uit uw winst!

Bel voor een vrijblijvende offerte: 010- 226 32 31

INTERIEUR/KANTOOR SCHOONMAAK

OPLEVERSCHOONMAAK

VvE SCHOONMAAK

GLASBEWASSING

ONTRUIMINGSSCHOONMAAK

DIEPTE REINIGING

LEVERING SCHOONMAAKPRODUCTEN

VLOERONDERHOUD EN SCHOONMAAK

Heeft u het schoonste pand van Bleiswijk?

Naast dat u vakwerk van onze schoonmaakmedewerkers kunt verwachten, zullen onze rayonmanagers regelmatig de kwaliteit van ons schoonmaakwerk controleren. Zodat deze ten alle tijden voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Uiteraard bespreken zij met u de resultaten en de actualiteit van de schoonmaakbehoeften van de ruimtes. Met korte communicatie lijnen en een vast contactpersoon zorgen wij voor goede bereikbaarheid en persoonlijk contact.

Uw schoonmaakbedrijf in Bleiswijk. Schoonmaak is onze passie!

Iets met passie en toewijding doen geeft het beste resultaat. Ook als het gaat om schoonmaken!

Iedere dag staan onze medewerkers met plezier klaar om uw schoonmaak te realiseren. En dat ziet u terug aan het schoonmaakresultaat. Uw kantoorpand, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid of bedrijfspand in Bleiswijk ziet er na iedere schoonmaakbeurt beter uit!

Wij zijn DFP Schoon, uw vakkundige schoonmaakbedrijf in Bleiswijk. Bel vandaag nog voor een vrijblijvende offerte: 010- 226 32 31 

Onze schoonmaakdiensten in Bleiswijk

Als allround schoonmaakbedrijf in Bleiswijk bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan in Bleiswijk. Van advies tot uitvoering. Altijd op maat. Dat vinden wij vanzelfsprekend!

Onze schoonmaakdiensten zijn altijd afgestemd op de schoonmaakbehoeften van uw pand, uw wensen en uw schoonmaakbudget. Wij zorgen altijd voor een passend, helder plan op maat. Daarmee leggen we de basis van uitstekend schoonmaakwerk.

Op de hoogte van alle wet- en regelgeving op het gebied van schoon.

Iedere branche heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften en daarin zijn eigen geldende normering en kwaliteitseisen. Vanzelfsprekend zijn hiervan op de hoogte en handelen hier pro-actief naar. U kunt de (eventuele) inspectie van de overheid dan ook met vertrouwen tegemoet zien.

 
SCHOONMAAKBEDRIJF BLEISWIJK
 
SCHOONMAAKBEDRIJF BLEISWIJK
 
SCHOONMAAKBEDRIJF BLEISWIJK
 
SCHOONMAAKBEDRIJF BLEISWIJK

DFP Schoon is werkzaam in geheel Zuid-  en Noord-Holland en Utrecht

Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Bleiswijk en ver daarbuiten. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek. Samen leggen we de basis voor een succesvolle samenwerking. Wij staan voor u klaar om de schoonmaak van uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid te realiseren.

Wij werken in de gehele regio Zuid- Holland, Noord- Holland en Utrecht o.a. in Barendrecht, Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Roderijs, Gorichem en Dordrecht, maar uiteraard ook in Leiden, Ridderkerk, Rijswijk, Nieuwerkerk, Vlaardingen, Spijkenisse, Schiedam en Rotterdam.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.