Schoonmaakbedrijf in Gouda.

Wat hebben DFP Schoon en Gouda als overeenkomst? Cheese! Voor Gouda is dat de kaas en voor ons de glimlach die onze klanten krijgen bij het ervaren van de kwaliteit van ons schoonmaakwerk.

Schoonmaken doen wij met passie en overtuiging. Elke dag staan onze mensen voor u klaar om uw pand van de beste schoonmaak te voorzien. Of dit nu een kantoor, horecaonderneming, onderwijsinstelling of wooncomplex, wij garanderen schoonmaakkwaliteit. Dit doen wij door het inzetten van goed opgeleide en enthousiaste medewerkers, regelmatig controleren van de kwaliteit van de schoonmaak en ons unieke PPZ concept. Daarmee garanderen wij, altijd, de hoogste schoonmaakkwaliteit. Doen wij dit niet? Dan mag u hier op ons afrekenen. Echter, kunnen wij met trots zeggen dat nog geen enkele klant hier ooit gebruik van heeft gemaakt. Mogen wij u laten zien hoe DFP Schoon-SCHOON eruit ziet?

Schoonmaakbedrijf in en om Gouda

Wij zijn het schoonmaakbedrijf voor Gouda en omgeving. Wij staan voor een no- nonsense aanpak, heldere afspraken en uitstekend schoonmaak kwaliteit.

Met onze interieurschoonmaak, kantoorschoonmaak, glasbewassing, ontruimingsschoonmaak, diepte reiniging, vloeronderhoud en schoonmaak, opleverschoonmaak bieden wij Gouda en omstreken de totaaloplossing voor iedere schoonmaak vraag.

Van kantoor, winkelpand, horecagelegenheid, onderwijsinstelling of bedrijfspand in Gouda, wij helpen u vakkundig en naar volle tevredenheid, gegarandeerd.

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen, oftewel, op u kunt u rekenen.

Neem contact met ons op, wij vertellen u graag wat wij voor u in Gouda kunnen betekenen.

Wat u van onze schoonmaakdiensten in Gouda kunt verwachten.

Schoonmaak is vakwerk én maatwerk. Dat is niet iets wat u er even bij doet. U wilt het tot in de puntjes geregeld hebben. Daarom leveren wij als schoonmaakbedrijf in Gouda, geen ’13-in-een-dozijn schoonmaak’, maar stemmen wij deze af op de schoonmaakbehoeften van uw ruimtes en uw wensen. Dat vinden wij vanzelfsprekend.

Hierdoor kunnen wij u beloven dat uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid of bedrijfspand in Gouda na iedere schoonmaak tiptop schoon zijn en er nóg beter uitzien.  Iedere keer opnieuw.

INTERIEUR/KANTOOR SCHOONMAAK

GLASBEWASSING

ONTRUIMINGSSCHOONMAAK

DIEPTE REINIGING

VLOERONDERHOUD EN SCHOONMAAK

LEVERING SCHOONMAAKMIDDELEN

OPLEVERSCHOONMAAK

VvE SCHOONMAAK

Uitstekend interieurschoonmaakwerk in Gouda.

Naast dat u vakwerk van onze schoonmaakmedewerkers kunt verwachten, zullen onze rayonmanagers regelmatig de kwaliteit van schoonmaakwerk controleren. Zodat deze ten alle tijden voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Uiteraard bespreken zij met u de resultaten en de actualiteit van de schoonmaakbehoeften van de ruimtes. Met korte communicatie lijnen en een vast contactpersoon zorgen wij voor goede bereikbaarheid en persoonlijk contact.

Onze aanpak in Gouda.

Onze medewerkers zijn vakkundig, ervaren en betrokken. . Zij gaan iedere dag voor een optimaal interieurschoonmaak-resultaat van uw kantoor, onderwijsinstelling, winkelpand, horecagelegenheid, onderwijsinstelling of bedrijfspand in Gouda.

We doen wat we zeggen, en we zeggen wat we doen.

Iedere ruimte heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften afhankelijk van de gebruikswijze- en intensiviteit, aankleding en indeling. Omdat geen enkele ruimte hetzelfde is  geven wij altijd persoonlijk advies op maat.

Wij komen graag bij u langs in Gouda om een schoonmaaktaxatie te doen en uw wensen hierin te bespreken. Zo weet u precies wat u van onze interieurschoonmaak kunt verwachten.  Heldere afspraken, daar staan wij voor. 

Uitstekend interieurschoonmaakwerk

Naast dat u vakwerk van onze schoonmaakmedewerkers kunt verwachten, zullen onze rayonmanagers regelmatig de kwaliteit van het interieurschoonmaakwerk controleren. Zodat deze ten alle tijden voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Uiteraard bespreken zij met u de resultaten en de actualiteit van de schoonmaakbehoeften van de ruimtes. Met korte communicatie lijnen en een vast contactpersoon zorgen wij voor goede bereikbaarheid en persoonlijk contact.

Onze beloften:
Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

 Uitstekend schoonmaakwerk
 Korte lijnen, heldere afspraken
 op de hoogte van actuele regelgeving

 Vakkundige en toegewijde medewerkers
 Allround, thuis in iedere branche
 geen contracten

Onze schoonmaakdiensten in Gouda e.o.

Als allround schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan in Gouda.  Van advies tot uitvoering. Ook voor de levering van reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen in Gouda zijn wij uw partner.

Heeft u andere schoonmaakwensen, neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag wat we daarin voor u kunnen betekenen.

DFP Schoon is thuis in iedere branche in Rotterdam

Als allround schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan in Gouda.  Van advies tot uitvoering. Ook voor de levering van reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen in Gouda zijn wij uw partner.

Heeft u andere schoonmaakwensen, neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag wat we daarin voor u kunnen betekenen.

 
SCHOONMAAKBEDRIJF GOUDA
 
SCHOONMAAKBEDRIJF GOUDA
 
SCHOONMAAKBEDRIJF GOUDA
 
SCHOONMAAKBEDRIJF GOUDA

DFP Schoon is werkzaam in uw regio

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs. Ongeacht waar uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid zich bevindt.

Wij werken in de gehele regio Zuid- Holland, Noord- Holland en Utrecht o.a. in Barendrecht, Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Roderijs, Gorichem en Dordrecht, maar uiteraard ook in Leiden, Ridderkerk, Rijswijk, Nieuwerkerk, Vlaardingen, Spijkenisse, Schiedam en Rotterdam. Bevind uw organisatie zich in het Groene Hart, dan heeft u het zeker getroffen met uw locatie. Ook in Utrecht, Woerden, Gouda, Bodegraven, Waddinxveen, Boskoop en Alphen aan de Rijn en omgeving staan wij voor u klaar.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.