Schoonmaakbedrijf in Noord-Holland

Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Noord-Holland. De schoonmaak van uw kantoor- of bedrijfspand, wooncomplex of horecagelegenheid wilt u tot in de puntjes geregeld hebben. Het draagt bij aan woon- en werkcomfort en zorgt voor een representatieve omgeving

Wij zijn uw allround schoonmaakbedrijf in Noord-Holland. Thuis in iedere branche, met vakkundig en toegewijd personeel én alle kennis en ervaring in huis om uw schoonmaakbudget effectief in te zetten.  Kortom, wij leveren niet enkel uitstekende schoonmaak, maar zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar de schoonmaak van uw pand in Noord-Holland. Wij wooncomplex, wij garanderen schoonmaakkwaliteit.

Ontvang vrijblijvend een passende offerte: 010- 226 32 31 / info@dfpschoon.nl

Écht schoon, tot in de puntjes!

Een omgeving die hygiënisch, fris en opgeruimd is. Dát is de omgeving waarin iedereen zich het meest welkom en comfortabel voelt. Daarom wilt u dit tot in de puntje geregeld hebben zonder hier veel omkijken naar te hebben.

Dat begrijpen wij. Daarom gaan wij verder dan enkel uitstekend schoonmaakwerk. Wij zijn uw facilitaire partner. Wij denken met u mee om te kijken op welke wijze u het maximale uit uw schoonmaakbudget kunt halen. Onze medewerkers werken pro-actief. Signaleren zij knelpunten of bijzonderheden dan zoeken zij actief naar een oplossing en stellen zij u hiervan op de hoogte. Samen zorgen we voor het beste schoonmaakresultaat!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie: 010- 226 32 31/ info@dfpschoon.nl

Wat u van onze allround schoonmaakdiensten kunt verwachten.

Iedere pand heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften. Dit is afhankelijk van de functionaliteit, staat van het pand en gebruikersfrequentie. Schoonmaak is dan ook vakwerk én maatwerk. Daarom leveren wij als vakkundig schoonmaakbedrijf in Noord- Holland geen ’13-in-een-dozijn schoonmaak’. Wij stemmen deze af op de schoonmaakbehoeften van uw ruimtes en uw wensen. Dat vinden wij vanzelfsprekend.

Wilt u weten hoe wij ervoor zorgen dat uw pand altijd tot in de puntjes schoon en verzorgd erbij staat: 010- 226 3231

INTERIEUR/KANTOOR SCHOONMAAK

OPLEVERSCHOONMAAK

VvE SCHOONMAAK

GLASBEWASSING

ONTRUIMINGSSCHOONMAAK

DIEPTE REINIGING

LEVERING SCHOONMAAKPRODUCTEN

VLOERONDERHOUD EN SCHOONMAAK

Heeft u het schoonste pand van Noord-Holland?

Een schoon bedrijfspand of wooncomplex straalt kwaliteit uit. U kunt er met trots uw gasten en bezoekers ontvangen. Wij realiseren dit dan ook graag voor u!

Hoe wij dit doen?

Al onze medewerkers zijn toegewijd en betrokken. Ze worden regelmatig getraind om op de hoogte te blijven van de nieuwste schoonmaaktechnieken. Onze rayonleidsters zorgen voor een regelmatige controle van de schoonmaak. Uiteraard bespreken ze met u de resultaten hiervan en bekijken zij of de schoonmaak nog aansluit bij uw actuele behoeften. Dit alles realiseren we met heldere afspraken, korte communicatielijnen en persoonlijk contact.

Onze aanpak in Noord- Holland

We doen wat we zeggen, en we zeggen wat we doen. 

Wilt u weten op welke wijze wij uw schoonmaak efficiënt en tot in de puntjes kunnen realiseren? Neem contact met ons op: 010 – 226 32 31

Onze beloften:
Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

 Uitstekend schoonmaakwerk
 Korte lijnen, heldere afspraken
 op de hoogte van actuele regelgeving

 Vakkundige en toegewijde medewerkers
 Allround, thuis in iedere branche
 geen contracten

Onze schoonmaakdiensten in Noord- Holland

Als allround schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan in Noord- Holland. Van advies tot uitvoering. Ook voor de levering van reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen in Noord- Holland zijn wij uw partner.

Laat ons weten wat uw schoonmaakwensen zijn. Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Noord-Holland, wij zijn DFP Schoon: 010- 226 32 31/ info@dfpschoon.nl

DFP Schoon is thuis in iedere branche in Noord- Holland

Als vakkundig schoonmaakbedrijf in Noord-Holland zijn wij vanzelfsprekend op de hoogte van de actuele regel- en wetgeving op het gebied van hygiëne. Van horecagelegenheid tot zorginstelling, wij zorgen ervoor dat de schoonmaak aan alle punten voldoet. De inspectie kunt u dan ook met open armen ontvangen.

Deze kennis in combinatie met onze aanpakkersmentaliteit, no-nonsense houding en vakkundige aanpak zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw organisatie in Noord- Holland bij ons altijd in goede handen is.

Neem contact met ons op voor meer informatie: 010 – 226 32 31

 
SCHOONMAAKBEDRIJF NOORD HOLLAND
 
SCHOONMAAKBEDRIJF NOORD HOLLAND
 
SCHOONMAAKBEDRIJF NOORD HOLLAND
 
SCHOONMAAKBEDRIJF NOORD HOLLAND

Ons werkgebied: Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Wij staan graag om de schoonmaak in uw pand tot in de puntjes te realiseren. Van kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex tot horecagelegenheid, wij zijn uw facilitaire schoonmaakpartner.

Wij werken in de gehele regio Zuid- Holland, Noord- Holland en Utrecht o.a. in Barendrecht, Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Roderijs, Gorichem en Dordrecht, maar uiteraard ook in Leiden, Ridderkerk, Rijswijk, Nieuwerkerk, Vlaardingen, Spijkenisse, Schiedam en Rotterdam.Bevind uw organisatie zich in het Groene Hart, dan heeft u het zeker getroffen met uw locatie. Ook in Utrecht, Woerden, Gouda, Bodegraven, Waddinxveen, Boskoop en Alphen aan de Rijn en omgeving staan wij voor u klaar.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.