Uw schoonmaakbedrijf in Schiedam: DFP Schoon!

Bent u op zoek naar een vakkundig en betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Schiedam? Wij zijn DFP Schoon, vakmensen met passie voor het schoonmaakvak.

Wij zorgen ervoor dat uw kantoor- of bedrijfspand, onderwijsinstelling, horecagelegenheid of wooncomplex tot in de puntjes schoon en verzorgd is.
Hoe wij dit realiseren? Met toegewijde en geschoolde medewerkers, korte communicatielijnen en heldere (schoonmaak)afspraken. Wij zijn uw facilitaire schoonmaakpartner!

DFP Schoon, uw schoonmaakbedrijf in Schiedam. Neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte: info@dfpschoon.nl / 010- 226 3231

Vakkundig en betrokken!

Wij – en onze opdrachtgevers-  zien ons als meer dan een schoonmaakbedrijf in Schiedam. Wij zijn uw facilitaire partner op schoonmaakgebied.

Niet enkel leveren wij uitstekend schoonmaakwerk, desgewenst kijken wij samen met u op welke wijze u meer schoonmaakresultaat kunt halen uit uw schoonmaakbudget.

Onze aanpak: no- nonsense, pro-actief en verantwoordelijk. Wij werken met korte lijnen en heldere afspraken. Van aanvraag tot uitvoering, wij voeren het tot in de puntjes uit. Onze dienstverlening leveren wij op maat, zodat deze altijd aansluit bij uw wensen en de schoonmaakbehoeften van uw object.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte: info@dfpschoon.nl of bel 010- 226 3231

Wij bieden kwaliteit en maatwerk. Dat vinden wij van vanzelfsprekend!

Schoonmaak is vakwerk én maatwerk. Dat is niet iets wat u er even bij doet. U wilt het tot in de puntjes geregeld hebben. Daarom leveren wij als vakkundig schoonmaakbedrijf in Schiedam geen ’13-in-een-dozijn schoonmaak’. Wij stemmen deze af op de schoonmaakbehoeften van uw ruimtes en uw wensen. Dat vinden wij vanzelfsprekend.

Hierdoor kunnen wij u beloven dat uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplexhorecagelegenheid of bedrijfspand in Schiedam na iedere schoonmaak tiptop schoon zijn en er nóg beter uitzien. Iedere keer opnieuw.

INTERIEUR/KANTOOR SCHOONMAAK

OPLEVERSCHOONMAAK

VvE SCHOONMAAK

GLASBEWASSING

ONTRUIMINGSSCHOONMAAK

DIEPTE REINIGING

LEVERING SCHOONMAAKPRODUCTEN

VLOERONDERHOUD EN SCHOONMAAK

Uitstekend schoonmaakwerk in Schiedam

Naast dat u vakwerk van onze schoonmaakmedewerkers kunt verwachten, zullen onze rayonmanagers regelmatig de kwaliteit van ons schoonmaakwerk controleren. Zodat deze ten alle tijden voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Uiteraard bespreken zij met u de resultaten en de actualiteit van de schoonmaakbehoeften van de ruimtes. Met korte communicatie lijnen en een vast contactpersoon zorgen wij voor goede bereikbaarheid en persoonlijk contact.

Onze aanpak in Schiedam

Onze medewerkers zijn vakkundig, ervaren en betrokken. Zij gaan iedere dag voor een optimaal schoonmaak-resultaat van uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid of bedrijfspand in Schiedam.

We doen wat we zeggen, en we zeggen wat we doen.

 Iedere ruimte heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften afhankelijk van de gebruikswijze- en intensiviteit, aankleding en indeling. Omdat geen enkele ruimte hetzelfde is geven wij altijd persoonlijk advies op maat.

Wij komen graag bij u langs in Schiedam om een schoonmaaktaxatie te doen en uw wensen  te bespreken. Zo weet u precies wat u van onze schoonmaak kunt verwachten.  Heldere afspraken, daar staan wij voor. 

Uitstekend interieurschoonmaakwerk

Naast dat u vakwerk van onze schoonmaakmedewerkers kunt verwachten, zullen onze rayonmanagers regelmatig de kwaliteit van het interieurschoonmaakwerk controleren. Zodat deze ten alle tijden voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Uiteraard bespreken zij met u de resultaten en de actualiteit van de schoonmaakbehoeften van de ruimtes. Met korte communicatie lijnen en een vast contactpersoon zorgen wij voor goede bereikbaarheid en persoonlijk contact.

Onze beloften:
Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

 Uitstekend schoonmaakwerk
 Korte lijnen, heldere afspraken
 op de hoogte van actuele regelgeving

 Vakkundige en toegewijde medewerkers
 Allround, thuis in iedere branche
 Uniek PPZ Concept

Schoonmaakdiensten in Schiedam

Als allround schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan in Schiedam. Van advies tot uitvoering. Ook voor de levering van reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen in Schiedam zijn wij uw partner.

Heeft u andere schoonmaakwensen, neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag wat we daarin voor u kunnen betekenen in Schiedam.

DFP Schoon is thuis in iedere branche in Schiedam

Iedere branche heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften en daarin zijn eigen geldende normering en kwaliteitseisen. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf en zijn van iedere branche op de hoogte op de (door de overheid) gestelde hygiëne- en veiligheidseisen. Deze kennis in combinatie met onze aanpakkersmentaliteit, no-nonsense houding en vakkundige aanpak zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw organisatie in Schiedam bij ons altijd in goede handen is.

 
SCHOONMAAKBEDRIJF SCHIEDAM
 
SCHOONMAAKBEDRIJF SCHIEDAM
 
SCHOONMAAKBEDRIJF SCHIEDAM
 
SCHOONMAAKBEDRIJF SCHIEDAM

DFP Schoon is werkzaam in uw regio.

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs. Ongeacht waar uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid zich bevindt.

Wij werken in de gehele regio Zuid- Holland, Noord- Holland en Utrecht o.a. in Barendrecht, Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Roderijs, Gorichem en Dordrecht, maar uiteraard ook in Leiden, Ridderkerk, Rijswijk, Nieuwerkerk, Vlaardingen, Spijkenisse, Schiedam en Rotterdam. Bevind uw organisatie zich in het Groene Hart, dan heeft u het zeker getroffen met uw locatie. Ook in Utrecht, Woerden, Gouda, Bodegraven, Waddinxveen, Boskoop en Alphen aan de Rijn en omgeving staan wij voor u klaar.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.