Schoonmaakbedrijf in Spijkenisse

Een schone omgeving zorgt voor een glimlach. Bij uw klanten, uw medewerkers, leerlingen, bewoners en gasten. Het onderstreept de kwaliteit van uw organisatie en zorgt voor een gastvrije omgeving. Kortom, een schoon pand is een mooi visitekaartje, biedt woon- en werkcomfort en is een gastvrije omgeving voor uw klanten.

Daarom gaan wij iedere dag met veel plezier voor u aan de slag!

Dit doen wij met goed opgeleide en betrokken medewerkers die u nét dat beetje meer schoon geven dan u zou verwachten. We hanteren voor onze schoonmaak hoge kwaliteitsnormen, omdat alleen de beste schoonmaak goed genoeg is voor u.  Ervaren wat wij als schoonmaakbedrijf in Spijkenisse voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op: 010- 226 3231/ info@dfpschoon.nl

Schoonmaakbedrijf in Spijkenisse

Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Spijkenisse. Uw facilitaire partner die samen met u gaat voor een optimaal schoonmaakresultaat. Van advisering tot uitvoering. Wij zorgen voor uitstekend schoonmaakwerk én een optimale inzet van uw schoonmaakbudget.

Onze aanpak is no- nonsense. Wij maken heldere afspraken en zorgen ervoor dat uw pand er altijd tot in de puntjes verzorgd bij staat.

Met onze uitgebreide dienstverlening bieden wij als schoonmaakbedrijf in Spijkenisse u de totaaloplossing voor al uw schoonmaakvraagstukken.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie: 010- 226 32 31

Schoon ziet alles er beter uit!

Wat ziet u als u om u heen kijkt? Een prettige, schone en opgeruimde ruimte? Of valt er -ondanks dat er regelmatig schoon gemaakt wordt-  nog winst te behalen?

Iedere ruimte en gebouw is anders. Een andere indeling, interieur en functie. Daarom leveren wij schoonmaak maatwerk. Zo zorgen wij dat iedere ruimte er na iedere schoonmaak weer uitstekend uitziet. Dat vinden wij vanzelfsprekend.

Ongeacht de ruimte of het pand, van kantoor tot onderwijsinstelling, wooncomplexhorecagelegenheid of bedrijfspand in Spijkenisse, na iedere schoonmaak ziet deze er beter uit!

INTERIEUR/KANTOOR SCHOONMAAK

OPLEVERSCHOONMAAK

VvE SCHOONMAAK

GLASBEWASSING

ONTRUIMINGSSCHOONMAAK

DIEPTE REINIGING

LEVERING SCHOONMAAKPRODUCTEN

VLOERONDERHOUD EN SCHOONMAAK

Een solide basis voor een prettige samenwerking

Heldere afspraken, vertrouwen en korte communicatielijnen zijn de basis van een prettige en succesvolle samenwerking.

Daarom heeft u bij ons altijd een vast aanspreekpunt voor al uw vragen. Deze zal het contact met u niet afwachten, maar regelmatig de door ons schoongemaakte locaties bezoeken om de kwaliteit van de schoonmaak te evalueren en de actuele schoonmaakbehoeften te bespreken.

Heeft u het schoonste pand van Spijkenisse?

De schoonmaak van uw pand, u wilt het gewoon goed geregeld hebben. Dit doen wij dagelijks voor vele opdrachtgevers in Spijkenisse en omgeving.  Wij zetten enkel vakkundige en betrokken medewerkers in die iedere dag hun beste beentje voorzetten. Zo gaan zij voor een optimaal schoonmaakresultaat van uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid of bedrijfspand in Spijkenisse.

Wij komen graag bij u langs in Spijkenisse om de schoonmaakbehoeften van uw panden te bespreken. Neem voor een vrijblijvende offerte vandaag nog contact met ons op:  010- 226 3231 / info@dfpschoon.nl

De totaaloplossing voor uw schoonmaakvraagstukken

Als allround schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan in Spijkenisse. Van advies tot uitvoering. Ook voor de levering van reinigingsmiddelen en sanitaire artikelen zijn wij uw partner.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte: 010- 226 3231 / info@dfpschoon.nl

DFP Schoon is thuis in iedere branche in Spijkenisse.

Iedere branche heeft zijn eigen (wettelijk) geldende hygiëne normeringen en kwaliteitseisen. Met onze uitgebreide ervaring in de verschillende branches zijn wij hiervan volledig op de hoogte. Hierdoor kunt u er met een gerust hart vanuit gaan dat het alle door ons gerealiseerde schoonmaakwerk deze normeringen (ruimschoots) behaald. De schoonmaak van uw organisatie in Spijkenisse bij ons altijd in deskundige handen is.

 
SCHOONMAAKBEDRIJF SPIJKENISSE
 
SCHOONMAAKBEDRIJF SPIJKENISSE
 
SCHOONMAAKBEDRIJF SPIJKENISSE
 
SCHOONMAAKBEDRIJF SPIJKENISSE

Wij zijn werkzaam in Spijkenisse en (ver) daarbuiten.

Bent u op zoek naar een betrokken, heldere en prettige facilitaire schoonmaakpartner, dan staan wij voor u klaar. Ongeacht waar uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid zich bevindt. Neem contact met ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte: 010- 226 3231 / info@dfpschoon.nl

Wij werken in de gehele regio Zuid- Holland, Noord- Holland en Utrecht o.a. in Barendrecht, Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Roderijs, Gorichem en Dordrecht, maar uiteraard ook in Leiden, Ridderkerk, Rijswijk, Nieuwerkerk, Vlaardingen, Spijkenisse, Schiedam en Rotterdam. Bevind uw organisatie zich in het Groene Hart, dan heeft u het zeker getroffen met uw locatie. Ook in Utrecht, Woerden, Gouda, Bodegraven, Waddinxveen, Boskoop en Alphen aan de Rijn en omgeving staan wij voor u klaar.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.