Schoonmaakbedrijf in Utrecht

Schoon ziet alles er beter uit! Uw horecapand, onderwijsinstelling, kantoor of wooncomplex tot in de puntjes verzorgd, dat is wat u wilt en dat is wat wij realiseren.

Onze medewerkers gaan dagelijks met veel toewijding en enthousiasme aan de slag om de schoonmaak van onze opdrachtgevers te realiseren. Dat doen wij in Utrecht, maar ook ver daar buiten.

Met trots kunnen wij u vertellen dat er nog geen enkele klant uit onvrede de samenwerking met ons heeft beëindigd. Wij realiseren kwaliteit en daar zijn wij trots op. Meer weten over over onze diensten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel 010-226 32 31

Schoonmaakbedrijf Utrecht

Geen omkijken meer hebben naar de schoonmaak van uw pand. Een pand dat fris, schoon en representatief is. Dat is wat u wenst. Dat is wat wij realiseren. Wij zijn DFP Schoon, het schoonmaakbedrijf  in Utrecht. Wat ons kenmerkt: onze no- nonsense houding, heldere afspraken en uitstekende schoonmaak.

Wij bieden u een totaaloplossing voor al uw schoonmaakvraagstukken.

Van interieurschoonmaak, kantoorschoonmaak, glasbewassing, ontruimingsschoonmaak, diepte reiniging tot vloeronderhoud en schoonmaak  en opleverschoonmaak . Hebben wij de schoonmaak van uw kantoor, wooncomplex, horecagelegenheid, onderwijsinstelling of bedrijfspand uitgevoerd dan ziet uw pand er gegarandeerd beter uit.

Ervaar het zelf!

Wij realiseren uw schoonmaak in Utrecht.

Wij gaan voor niets minder dan uw volledige tevredenheid over ons schoonmaakresultaat. Wij willen met een trots gevoel uw schoonmaak opleveren.

Daarom hanteren wij strenge schoonmaakeisen voor ons eigen werk. Dit begint bij een schoonmaakplan op maat voor iedere ruimte. Onze medewerkers trainen wenom schoon te kunnen maken volgens de beste en de meest efficiënte technieken.

Regelmatig komen onze rayonleidsters uw locatie bezoeken om de kwaliteit van de schoonmaak te controleren en deze af te stemmen op de actuele schoonmaakbehoeften.

Wij kunnen u wij dan ook toezeggen dat uw pand in Utrecht, na iedere schoonmaakbeurt er fris, schoon en verzorgd bij staat. Iedere keer opnieuw. Bel 010- 226 3231 voor een vrijblijvende offerte.

INTERIEUR/KANTOOR SCHOONMAAK

GLASBEWASSING

ONTRUIMINGSSCHOONMAAK

DIEPTE REINIGING

VLOERONDERHOUD EN SCHOONMAAK

LEVERING SCHOONMAAKMIDDELEN

OPLEVERSCHOONMAAK

VvE SCHOONMAAK

Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Utrecht

U kunt ten alle tijden vakwerk van ons verwachten. Onze medewerkers gaan iedere dag voor het beste schoonmaakresultaat. Onze rayonleiders bezoeken regelmatig uw locatie om de werkzaamheden te evalueren en de actuele schoonmaakwens te inventariseren. Hier stemmen wij de schoonmaakwerkplannen uiteraard op af.

Met korte communicatie lijnen, heldere afspraken en een vast contactpersoon zorgen wij voor goede bereikbaarheid en persoonlijk contact.

Heeft u het schoonste pand van Utrecht?

Onze medewerkers zijn vakkundig, ervaren en betrokken. Zij gaan iedere dag voor een optimaal schoonmaakresultaat van uw pand.

Geen enkel pand is hetzelfde. Iedere ruimte heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften afhankelijk van de gebruikswijze- en intensiviteit, aankleding en indeling.

Hier stemmen wij alle werkzaamheden op af. Zo zorgen wij dat uw pand er ten alle tijden schoon en fris is. Misschien wel het schoonste pand van Utrecht!

 

Ervaar écht schoon!

Als DFP Schoon willen wij niet enkel de schoonmaak van uw pand realiseren. Wij willen -in samenwerking met u- bekijken op welke wijze u met hetzelfde budget meer resultaat uit de schoonmaak van uw bedrijfspand kunt halen. Wij zijn op de hoogte van de modernste ontwikkelingen in de schoonmaakbranche en laten u hier graag van profiteren. Wij adviseren u graag.

Bel vandaag nog voor een vrijblijvende offerte: 010- 226 3231

DFP Schoon, thuis in uw branche.

 Wij zijn uw allround schoonmaakbedrijf in Utrecht en zijn van iedere branche op de hoogte op de (door de overheid) gestelde hygiëne- en veiligheidseisen. Deze kennis in combinatie met onze no-nonsense houding en vakkundige aanpak zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw organisatie bij ons altijd in toegewijde handen is. Ervaar het zelf!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte: 010- 226 3231

 
SCHOONMAAKBEDRIJF UTRECHT
 
SCHOONMAAKBEDRIJF UTRECHT
 
SCHOONMAAKBEDRIJF UTRECHT
 
SCHOONMAAKBEDRIJF UTRECHT

Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Utrecht en daarbuiten.

Kunnen wij iets voor u betekenen op schoonmaakgebied, dan komen wij graag bij u langs. Ongeacht waar uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid zich bevindt.

Bel vandaag nog voor een afspraak of een vrijblijvende offerte: 010 -226 3231

Wij werken in de gehele regio Zuid- Holland, Noord- Holland en Utrecht o.a. in Barendrecht, Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Roderijs, Gorichem en Dordrecht, maar uiteraard ook in Leiden, Ridderkerk, Rijswijk, Nieuwerkerk, Vlaardingen, Spijkenisse, Schiedam en Rotterdam. Bevind uw organisatie zich in het Groene Hart, dan heeft u het zeker getroffen met uw locatie. Ook in Utrecht, Woerden, Gouda, Bodegraven, Waddinxveen, Boskoop en Alphen aan de Rijn en omgeving staan wij voor u klaar.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV en was het eerste schoonmaakbedrijf dat de volle 100% scoorden bij de certificering.