Schoonmaakbedrijf in Vlaardingen

De schoonmaak van uw bedrijfspand tot in de puntjes verzorgd? DFP Schoon realiseert het. Met vakkundige medewerkers, oog voor schoonmaakdetail, passie voor het schoonmaakvak en kennis van de actuele kwaliteitscriteria in uw branche.

Wij garanderen u een zorgeloos schoon pand. Of dit nu een kantoor, horecaonderneming, onderwijsinstelling of wooncomplex is .

Mogen wij u laten ervaren hoe DFP Schoon-SCHOON eruit ziet? Bel 010- 226 3231 voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. 

Schoonmaakbedrijf in Vlaardingen

Geen omkijken meer hebben naar de schoonmaak van uw bedrijfspand? Geen enkel probleem. Met onze diensten bieden wij voor iedere schoonmaakvraag een totaaloplossing. Denk bijvoorbeeld aan interieurschoonmaak, kantoorschoonmaak, glasbewassing, ontruimingsschoonmaak, diepte reiniging, vloeronderhoud en schoonmaak, opleverschoonmaak

Van kantoor, wooncomplex, horecagelegenheid, onderwijsinstelling of bedrijfspand. De schoonmaak van uw pand in Vlaardingen is bij ons in vakkundige en betrouwbare handen. Ervaar het zelf!

Wij leveren vakwerk.

Schoonmaak is vakwerk én maatwerk. Ieder pand heeft zijn eigen schoonmaakbehoeften. Daarom leveren wij als schoonmaakbedrijf in Vlaardingen geen ’13-in-een-dozijn schoonmaak’. Wij stemmen onze schoonmaak nauwkeurig af op uw wensen. Dat vinden wij vanzelfsprekend.

Hierdoor kunnen wij u beloven dat uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplexhorecagelegenheid of bedrijfspand in Vlaardingen na iedere schoonmaak er schoon en representatief bijstaat.

INTERIEUR/KANTOOR SCHOONMAAK

OPLEVERSCHOONMAAK

VvE SCHOONMAAK

GLASBEWASSING

ONTRUIMINGSSCHOONMAAK

DIEPTE REINIGING

VLOERONDERHOUD EN SCHOONMAAK

Uitstekend schoonmaakwerk in Vlaardingen

U kunt ten alle tijden vakwerk van ons verwachten. Wij staan voor écht schoon. Daarom controleren wij regelmatig ons eigen werk. Onze rayonleiders zorgen ervoor dat de schoonmaak ten alle tijden aan (onze eigen) hoge kwaliteitscriteria. Uiteraard bespreken zij met u de resultaten en de actualiteit van de schoonmaakbehoeften van de ruimtes. Met korte communicatie lijnen en een vast contactpersoon zorgen wij voor goede bereikbaarheid en persoonlijk contact.

Heeft u het schoonste pand van Vlaardingen?

Dagelijks levert u kwaliteit aan uw klanten, gasten of bewoners. Deze kwaliteit wilt u in alle facetten van uw onderneming terug laten komen. Ook in de schoonmaak! Daarom gaan wij iedere dag voor een  optimaal schoonmaak-resultaat van uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid of bedrijfspand in Vlaardingen.

Schoonmaakdiensten in Vlaardingen

Wij zijn uw partner die u volledig kan ontzorgen op het gebied van schoonmaak. Ongeacht uw pand en diens schoonmaakbehoeften, wij realiseren het. Van advies tot uitvoering, tot levering van sanitaire artikelen en reinigingsmiddelen. Ook in Vlaardingen staat wij met opgestroopte mouwen voor u klaar.

DFP Schoon, thuis in iedere branche in Vlaardingen.

In iedere branche gelden andere normeringen op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Heeft u een horecaonderneming dan gelden er op het gebied van schoonmaak andere eisen dan bijvoorbeeld van in het onderwijs. Maar één ding staat als een paal boven water, schoon moet écht schoon zijn.

En dat realiseren wij! Met onze vakkennis, aanpakkersmentaliteit en no-nonsense houding zorgen wij ervoor dat de schoonmaak van uw organisatie in Vlaardingen tot in de puntjes is verzorgd.

 
SCHOONMAAKBEDRIJF VLAARDINGEN
 
SCHOONMAAKBEDRIJF VLAARDINGEN
 
SCHOONMAAKBEDRIJF VLAARDINGEN
 
SCHOONMAAKBEDRIJF VLAARDINGEN

DFP Schoon is werkzaam in de hele regio Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Holland

Schoon ziet alles er beter uit! Wij zorgen ervoor dat uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid er schoon en representatief uitziet. Iedere dag opnieuw!

Onze medewerkers staan voor u klaar in de gehele regio Zuid- Holland, Noord- Holland en Utrecht.

O.a. in  Barendrecht, Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Roderijs, Gorichem en Dordrecht,  Leiden, Ridderkerk, Rijswijk, Nieuwerkerk, Vlaardingen, Spijkenisse, Schiedam en Rotterdam. Ook in Utrecht, Woerden, Gouda, Bodegraven, Waddinxveen, Boskoop en Alphen aan de Rijn en omgeving staan wij voor u klaar.

De branchevereniging SIEV heeft DFP Schoon als eerste schoonmaakbedrijf de volle 100% score gegeven bij de certificering.