Uw schoonmaakbedrijf in Woerden: DFP Schoon

Een goed schoon en onderhouden pand in Woerden is een pand om trots te zijn. Een plek waar uw medewerkers met plezier hun werkzaamheden verrichten en u uw klanten met een trots gevoel kunnen onthalen.

Wij zijn DFP Schoon en wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand iedere dag een waar visitekaartje is. Of dit nu een kantoor, horecaonderneming, onderwijsinstelling of wooncomplex, wij verzorgen schoonmaak van uitstekende kwaliteit.

Dit doen wij door het inzetten van goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers. Zij hebben oog voor detail en hart voor uw schoonmaak. Dit ziet u terug in het schoonmaakresultaat.

Schoonmaakbedrijf Woerden: DFP Schoon

De schoonmaak van uw bedrijfspand tot in de puntjes geregeld in Woerden.  Als allround schoonmaakbedrijf kenmerken wij ons door onze  no- nonsense houding, heldere afspraken en uitstekend schoonmaak kwaliteit. Wij verzorgen  interieurschoonmaak, kantoorschoonmaak, glasbewassing, ontruimingsschoonmaak, diepte reiniging, vloeronderhoud en schoonmaak, opleverschoonmaak  in Woerden en omgeving. Door onze allround aanpak bieden wij u een totaaloplossing waarmee de schoonmaak van uw bedrijfspand vakkundig en volledig verzorgd wordt.

Onze kracht zit hem in onze toewijding naar onze klanten en oog voor kwaliteit. Of dit nu gaat over de schoonmaak van uw kantoor, wooncomplex, horecagelegenheid, onderwijsinstelling of bedrijfspand. Wij helpen u vakkundig en naar volle tevredenheid, gegarandeerd.

Wij zijn uw allround schoonmaakpartner.

Schoonmaak is vakwerk én maatwerk. Als allrounder weten wij dat ieder pand een andere aanpak vereist qua schoonmaak. Deze is afhankelijk van het gebruik, de grootte en de functie van uw pand. Daarom leveren wij als vakkundig schoonmaakbedrijf in Woerden geen ’13-in-een-dozijn schoonmaak’. Wij stemmen de schoonmaak van uw pand af op uw wensen, de schoonmaakbehoeften van de ruimtes en de eisen en normeringen in de voor u geldende branche.

Wat uw schoonmaakwens ook is, wij bieden u de totaaloplossing.

Wij zorgen ervoor kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplexhorecagelegenheid of bedrijfspand in Woerden tot in de puntjes schoon is. Iedere dag opnieuw. Dat vinden wij vanzelfsprekend.

INTERIEUR/KANTOOR SCHOONMAAK

OPLEVERSCHOONMAAK

VvE SCHOONMAAK

GLASBEWASSING

ONTRUIMINGSSCHOONMAAK

DIEPTE REINIGING

LEVERING SCHOONMAAKPRODUCTEN

VLOERONDERHOUD EN SCHOONMAAK

Heeft u het schoonste pand van Woerden?

Uw wilt dat uw pand ten alle tijden een goede en representatieve uitstraling heeft. Schoonmaak is daar onlosmakelijk mee verbonden.

Onze medewerkers worden regelmatig (bij)geschoold om schoonmaak van het hoogste niveau te kunnen bieden. Daarnaast kunt u van hen verwachten dat zij toegewijd zijn en oog voor (schoonmaak)detail hebben. Dit in combinatie met passie voor het schoonmaakvak en een kritisch oog garandeert u van uitstekende schoonmaak van uw pand in Woerden.

Kwaliteit en kennis

Schoonmaken doen wij met passie en toewijding. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij weten wat uw pand nodig heeft op het gebied van schoonmaak. Ongeacht uw branche.

Wij zijn op de hoogte van de actuele wettelijke normeringen en kwaliteitseisen waaraan uw panden en (bedrijfs)machines dienen te voldoen. Onze schoonmaak sluit hier naadloos op aan.

 

 

Uitstekend schoonmaakwerk in Woerden

Naast dat u vakwerk van onze schoonmaakmedewerkers kunt verwachten, zullen onze rayonmanagers regelmatig de kwaliteit van het interieurschoonmaakwerk controleren. Zodat deze ten alle tijden voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Uiteraard bespreken zij met u de resultaten en de actualiteit van de schoonmaakbehoeften van de ruimtes. Met korte communicatie lijnen en een vast contactpersoon zorgen wij voor goede bereikbaarheid en persoonlijk contact.

Onze beloften aan u:

 Uitstekend schoonmaakwerk
 Korte lijnen, heldere afspraken
 op de hoogte van actuele regelgeving

 Vakkundige en toegewijde medewerkers
 Allround, thuis in iedere branche
 geen contracten

Wat zijn uw schoonmaakwensen?

Wat zijn uw wensen? Dat is één van onze eerste vragen wanneer wij voor u aan de slag gaan. Uw wensen, de schoonmaakbehoeften van uw pand en de wettelijke normeringen en eisen die gelden in uw branche zijn ons uitgangspunt.

Wij zorgen voor een schoonmaakplan en de uitstekende uitvoering hiervan zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Wij zijn uw facilitaire partner op schoonmaakgebied.

Wat kunnen wij in Woerden voor u betekenen?

DFP Schoon is thuis in iedere branche in Woerden

U wilt geen omkijken hebben naar de schoonmaak van uw bedrijfspand, u wilt dat het ‘gewoon’ goed geregeld is. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Wij zijn uw allround schoonmaakbedrijf en zijn van iedere branche op de hoogte van de (door de overheid) gestelde hygiëne- en veiligheidseisen.

Deze kennis in combinatie met onze aanpakkersmentaliteit, no-nonsense houding en vakkundige aanpak zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw panden in Woerden bij ons in de juiste handen is.

 
SCHOONMAAKBEDRIJF WOERDEN
 
SCHOONMAAKBEDRIJF WOERDEN
 
SCHOONMAAKBEDRIJF WOERDEN
 
SCHOONMAAKBEDRIJF WOERDEN

Wij staan voor u klaar in de regio Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Holland.

Wij bieden graag een passende oplossing voor uw schoonmaakvraagstukken.  Ongeacht waar uw kantoor, onderwijsinstelling, wooncomplex, horecagelegenheid zich bevindt. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Wij staan iedere dag klaar voor onze klanten in de regio Zuid- Holland, Noord- Holland en Utrecht. Zo leveren wij onze diensten in Barendrecht, Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Roderijs, Gorichem, Dordrecht, maar uiteraard ook in Leiden, Ridderkerk, Rijswijk, Nieuwerkerk, Vlaardingen, Spijkenisse, Schiedam en Rotterdam.  Ook in het Groene Hart kunnen ze op onze schoonmaakkwaliteit vertrouwen. Dit doen wij onder andere voor klanten in Utrecht, Woerden, Gouda, Bodegraven, Waddinxveen, Boskoop en Alphen aan de Rijn en omgeving.

DFP Schoon is aangesloten bij branchevereniging SIEV. Als eerste schoonmaakbedrijf scoorde wij de volle 100%  bij de certificering. Daarmee werd onafhankelijk vastgesteld dat wij uitstekende schoonmaakkwaliteit leveren. Wij laten het u graag ervaren!