OPLEVERSCHOONMAAK? VERGEET HEM NIET!

Home / actueel / OPLEVERSCHOONMAAK? VERGEET HEM NIET!

Gefeliciteerd! Uw (nieuw)bouwproject is klaar voor gebruik! Of u nu zelf in het pand trekt of andere gebruikers, een opleverschoonmaak is dé kers op de taart, daarna kan de kurk van de fles voor het feestje! Bent u er al klaar voor?

Opleverschoonmaak, de kers op de taart!

De bouw van een nieuw pand is een heel proces, evenals verhuizen naar een ander pand. Spannend voor u als toekomstige gebruiker. Misschien bent u ondernemer en gaat u voor het eerst van de keukentafel verkassen naar een professionele werkplek. Of misschien zit u al jaren in hetzelfde pand en is het tijd voor vernieuwing? Een verhuizing naar een ander pand is een spannende maar ook hele leuke uitdaging!
Kortom, een hoop veranderingen en nieuwe perspectieven. Nu de oplevering eraan zit te komen wilt u natuurlijk uw nieuwe pand laten zien aan uw werknemers, vrienden, familie en klanten. Tijd voor een feestje!? Natuurlijk! Maar eerst moeten alle cementsluiers, kit- en betonresten worden verwijderd. Dat staat wel zo netjes en geeft echt die ‘finishing-touch’ die u verwacht bij een nieuw begin.

Een grondige kantoorreiniging zorgt voor de juiste sfeer

De confetti zit in de stofzuigerzak, de hapjes zijn allemaal op en uw gasten zijn naar huis. Nu kan het harde werken beginnen!
Uw onderneming groeit en bloeit terwijl u elke dag geniet van uw fijne werkplek die aanvoelt als een tweede thuis. Die sfeer wilt u natuurlijk zo goed mogelijk vasthouden. Stelt u zich voor dat u elke dag binnenloopt, uw sleutels op het bureau gooit en naar de koffiecorner loopt voor een heerlijke koffie…Nergens vindt u plakkerige tafels van de lunch van gisteren, de vloer glimt en de ramen zijn streeploos schoon. Heerlijk gevoel toch? Een frequente grondige kantoorreiniging uit laten voeren door een professioneel schoonmaakbedrijf doet wonderen!

Schoon ziet alles er beter uit met DFP schoon
Wilt u de nieuwe stap in uw carrière ook fris tegemoet gaan? DFP schoon verzorgt voor u de opleverschoonmaak tot in de puntjes. Ook voor een frequente grondige kantoorreiniging bent u bij ons aan het juiste adres. Van glasbewassing tot sanitaire reiniging en van vloeronderhoud tot interieurschoonmaak. Wij begrijpen wat werken met deadlines inhoudt en dat dit vakwerk, flexibiliteit en betrouwbaarheid vraagt. Dat is voor ons geen enkel probleem.

Wilt u meer weten over onze diensten en werkwijze? Bel: 010-226 32 31

Related Posts
dfp schoon, scholen, fruitmand, blije klantenkantoorschoonmaak, DFP schoon, Rijnmond, Haaglanden