De herfst in aantocht…Tijd voor een professionele gevelreiniging!

Home / actueel / De herfst in aantocht…Tijd voor een professionele gevelreiniging!

De blaadjes vallen nog niet van de bomen maar dat gaat niet lang meer duren. Een tijd breekt aan van meer binnen werken en dus is het fijn wanneer uw bedrijfspand een fijne plek is om te zijn! Meer weten over onze gevelreiniging? Lees dan snel verder!

Een pruttelende koffiepot tijdens werkuren altijd gezellig, maar dat is niet alleen belangrijk. Een schoon sanitair, bedrijfskeuken en een schoon interieur geven al snel een indruk aan klanten. En die eerste indruk, die wilt u natuurlijk goed overbrengen! Ook de gevel, bordessen en stoep van uw pand zijn ontzettend belangrijk! Door weersinvloeden is het niet te voorkomen dat alg en mos zich aan uw gevel en stoep gaan hechten. Wij van DFP Schoon houden van groen, maar mos op uw pand is natuurlijk niet wat u wilt. Wij helpen u graag uw bedrijfspand weer prachtig en schoon te krijgen met een professionele gevelreiniging! Hoe wij dat doen? Dat leest u in deze blog.

Begin op tijd met de gevelreiniging van uw bedrijfspand.

Met de herfst en winter in het vooruitzicht, is het aan te raden om direct te beginnen met de schoonmaak van de buitenkant van uw pand. Gevels die lang vochtig blijven krijgen vroeg of laat te maken met groene aanslag. Groenaanslag komt voornamelijk voor op plekken waar weinig zon komt. Bij DFP Schoon beschikken wij over de kennis en het materiaal om groenaanslag van iedere oppervlakte te verwijderen. Professionele gevelreiniging zorgt niet alleen voor mooie schone gevels, het voorkomt ook problemen aan het voegwerk en materiaal van uw gevel.

Hoe pakken wij de gevelreiniging aan?

Wij gaan graag stap voor stap aan de slag om uw pand alg- en mosvrij te krijgen. Wij kunnen de groenaanslag op uw pand op verschillende manieren reinigen:

  • Chemische reiniging: wij brengen ons anti-groenaanslag middel met een borstel aan op uw gevel. Na het inwerken van het middel op uw pand, wordt de gevel gereinigd met een hogedrukreiniger.
  • Zandstralen: wij spuiten met een hogedruk spuit tegen uw gevel om de groenaanslag te verwijderen. Wij houden hierbij rekening met uw pand, en stellen de drukspuit zo in dat beschadiging aan uw pand wordt uitgesloten.
  • Stoomreiniging: bij stoomreiniging gebruiken wij onze hogedrukreiniger en verhitten we het water tot 140 graden. Door de combinatie van warmte en druk laat de groenaanslag op uw pand los. Het risico op het beschadigen van uw gevel is bij deze vorm van reinigen uitgesloten. Stoomreiniging gebruiken wij met name voor panden die gemaakt zijn van kalkstenen, natuurstenen of bij kwetsbare en historische gebouwen.
Naast de gevelreiniging, maken wij ook uw stoep klaar voor bezoek!

Ook de stoep rondom uw pand kunnen wij voor u reinigen. Groene aanslag op de grond kan gevaarlijk zijn, zeker in de herfst en winter. De koude natte ondergrond in combinatie met groenaanslag, zorgt voor een glibberige oppervlakte waarbij de kans op uitglijden aanwezig is. Om uw klanten een fijne eerste indruk te geven en veilig uw pand te laten bereiken, gaan wij van DFP Schoon graag voor u aan de slag.

Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaak op maat. Zo bent u verzekerd van de juiste aanpak en kwaliteit, ook op het gebied van groenaanslag. Wij ontzorgen u graag, zodat u uw (nieuwe) klanten met een gerust hart kunt uitnodigen!

Wilt u nader kennis maken met DFP Schoon? Kijk dan op www.dfpschoon.nl of bel naar: 010-226 32 31

Related Posts
dfp schoon, asbeter, schoonmaakbedrijf